UTA BD și-a luat revanșa în fața Bihorului. Nagy: „De la joc la joc suntem în creștere”

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 16:16 Pregătiri, amicale
UTA BD și-a luat revanșa în fața Bihorului.** Nagy:

UTA Bătrâna Doamnă a terminat în picioare o săptămână plină, în care a fost față în față cu trei divizionare secunde. Luni, arădenii au remizat 1-1 cu Metalul Reșița, miercuri au învins cu 2-1 pe Olimpia Satu Mare, iar astăzi și-au luat revanșa în fața celor de la FC Bihor, scor 2-0, care îi învinseseră sâmbăta trecută cu 2-1 la Oradea.

„Un test reușit, atât pentru noi cât și pentru adversarii noștri. De la joc la joc suntem în creștere, din multe puncte de vedere. Sigur, e loc de mai bine”, a comentat Roland Nagy.

Antrenorul roș-albilor a motivat de ce a preferat un program atât de plin: „Sunt adeptul jocurilor, aici câștigi încredere și formă sportivă. Continuăm pregătirea de iarnă de la Moneasa, dăm minute tuturor jucătorilor din lot. E adevărat, unii nu au bifat astăzi vreun minut, dar le vine rândul. Important e să fim bine pregătiți pentru debutul acestui retur de foc. Știm că nu avem voie pași greșiți, dar pentru asta muncim. În momentul de față, ca receptivitate, ca implicare a jucătorilor în meciuri și antrenamente, nu am ce să reproșez”.

Roli Nagy a încheiat cu o speranță de mai bine pentru adversarii de astăzi: „FC Bihor e echipă bună, tânără, vioaie, agresivă în sensul bun al cuvântului, cu antrenori preocupați. Sper să se rezolve problemele, e important să revină echipele din vestul țării acolo unde le e locul”.


În victoria cu FC Bihor de astăzi, scor 2-0, arădenii au deschis scorul în minutul 30, atunci când Tudor l-a deschis în dreapta pe Ad. Popa, acesta a centrat în careul mic, de unde Ousmane a reluat cu capul în vinclu, la colțul scurt. Golul al doilea a picat în al doilea minut de prelungiri în urma unei lovituri de pedeapsă executate de Copil. Bulza fusese ținut în careu și s-a acordat penalty.

UTA BD a început în formula: Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Gheorghiță, Tudor, Chindriș, Hlistei – O. Gueye, Sz. Szekely. În partea a doua a jocului au intrat: Mitrea – Popa – Botiș, Filaret, Suslak – Copil, Dobrean, Chindriș, Piț – Silaghi, Rus.

FC Bihor a utilizat jucătorii: Fildan – Mihuț, Pascariu, Bactăr, Zanardini – Țoca, Ember – Fl. Pop, Sorian, Ludușan – Dobrescu. În partea secundă au mai intrat: Sălăjan, Haș, Letan, Sas, Cigan, Andor, Ban și Lukacs. În minutul 58, Ban a fost eliminat pentru un fault ca ultim apărător la 18 metri.


Încă o săptămână cu trei amicale pentru UTA

UTA revine luni la antrenamente, iar miercuri merge la Timișoara pentru revanșa cu Ripensia. Pe 30 ianuarie, la sfârșitul cantonamentului montan, roș-galbenii de pe malul Begăi se impuneau la Arad cu 4-2. Returul amical se joacă de la ora 15,00, arena urmează să fie anunțată în scurt timp.

Cum meciul cu Honved a căzut, utiștii s-au reorientat rapid și s-au înțeles cu o altă divizionară secundă, FC Caransebeș. Meciul e programat sâmbătă, când lotul – completat cu jucători de la echipa a doua – se împarte: jumătate pleacă în Ungaria, pentru a onora meciul cu Gyula, cealaltă jumătate e la Șiria, pentru confruntarea cu team-ul lui Alin Artimon.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă