UTA are șanse mari să înceapă noul sezon pe stadionul din Arad. Noutăți de la antrenamente și cei doi jucători ofertați

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jun. 2018, 18:15 Actualizat: 20 Jun. 2018, 18:16 Pregătiri, amicale

Lucrările de montare a stâlpilor de nocturnă se apropie de final la stadionul „Motorul” din Arad. Aceștia au fost ridicați pe latura terenului dinspre vestiare, urmând ca „operațiunea” să fie completată cel târziu mâine, scrie Sport Arad.

De asemenea, până la finalul acestei săptămâni, Primăria Arad ar putea preda amplasamentul firmei gălățene câștigătoare a licitației de montare a gazonului artificial.

„În cursul zilei de joi vom veni la Arad pentru preluarea amplasamentului. Am fost chemați oficial la o întâlnire în vederea începerii lucrărilor, vom vedea dacă suprafața este la cotele cerute de noi. Termenul de realizării a lucrării este de 30 de zile, ploaia fiind singurul factor ce ar putea amâna acest termen. S-a solicitat un gazon certificat FIFA 2 stele, cu strat elastic shockpad. Ca și tehnologie este un sistem de ultimă oră. Din punctul de vedere al granulelor, acestea nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar nici de cea mai joasă. S-au solicitat granule din cauciuc reciclat vopsit verde. Primăria a ordonat suplimentar unei alte societăți un sistem de aspersie, care nu ar fi fost necesar dacă granulele nu se încălzeau de la soare”, a declarat reprezentantul ISCHIA Sport din Galați.

Dacă amplasamentul va fi recepționat de firma gălățeană și lucrările vor demara cel târziu săptămâna viitoare, există speranțe ca UTA să poată debuta în Aradul Nou în noua stagiune fotbalistiă. Și, poate, chiar să susțină și un meci amical. Ultimul meci disputat de „roș-albi” pe „Motorul” s-a jucat pe 9 decembrie 2016: 1-0 cu Foresta Suceava.

Noi jucători în probe și două oferte de transfer

Cât privește desfășurarea pregătirii la UTA, Ionuț Popa va avea din această seară nu mai puțin de 36 de jucători la antrenamente, asta după ce luni, în prima zi, a avut 29.

De ieri au apărut la pregătire mijlocașul Cubleșan, atacantul Avram, un fundaș central senegalez și un mijlocaș de bandă francez. Iar de astăzi, s-a alăturat lotului fundașul Vlad Opriș (foto mic), care s-a pregătit și în iarnă cu UTA, nu a fost păstrat și a mers la Foresta Suceava, însă și doi portari. Zamfir vine de la UTA U17, iar altul e un maghiar de 19 ani de la Academia Bekescsaba. În plus, la antrenamente revine și Roberto Bodea, care și-a încheiat concediul, în timp ce mijlocașul Ionuț Tănase a acuzat probleme la mușchii inghinali și va lua câteva zile de pauză.

La capitolul achiziții, team-managerul Marian Costea i-a ofertat pe Relu Stoian, portar de la Juventus București, și Ciprian Rus, atacant care s-a despărțit de Dunărea Călărași și a mai evoluat în trecut pentru UTA.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jun. 2018, 18:15 Actualizat: 20 Jun. 2018, 18:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă