UTA, al treilea adversar al Farului în Turcia

09 Feb. 2012, 17:21 Pregătiri, amicale
UTA,** al treilea adversar al Farului în Turcia

Cristian Pană si Alexandru Andronic nu au putut fi folositi in amicalul de ieri (4-0 cu CSM Rm Vâlcea), din cauza unor probleme medicale. Mijllocasul a acuzat niste probleme stomacale, în timp ce fundașul adus de la CFR II Cluj a fost menajat, aceasta avănd o ușoară întindere, însă ambii vor fi apți pentru cea de-a doua partidă de verificare.

Astazi, faristii au avut o zi mai usoară, antrenorul Viorel Tănase efectuănd o singură sedință de pregatire, urmată de o refacere. „S-a adunat o stare de oboseală după primele zile de cantonament și am decis ca astăzi să reducem consumul fizic. In această seară jucatorii au liber în cantonament și vom viziona și un program distractiv aici, în hotel„, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Mâine, FC Farul va juca a doua partidă amicala, tot de la ora 18:30, adversara fiind echipa de Liga a 3-a Prahova Tomsani. Doua zile mai tărziu, pe 12 februarie, „rechinii” vor intalni pe U.T.A, ora de desfasurare nefiind înca stabilită, probabil tot în cursul serii.

Sursa: FC Farul

09 Feb. 2012, 17:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă