UTA a remizat fără gol în amicalul cu Szeged. Arădenii au avut un gol anulat și o bară transversală

Marius ANGHEL 06 Feb. 2016, 15:56 Pregătiri, amicale
UTA a remizat fără gol în amicalul cu Szeged.** Arădenii au avut un gol anulat și o bară transversală

UTA Bătrâna Doamnă a remizat fără gol în amicalul pe care l-a desfășurat în această dimineață, la Sânnicolau Mic, cu Szeged, echipa de pe locul 9 din Liga a 2-a ungară.

Maghiarii au dat o replică bună în startul partidei și Kiraly a fost primul jucător care a fost aproape să înscrie, însă mingea șutată de el din marginea careului a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta lui Anca-Trip. Deși a dominat teritorial meciul din prin minutul 25, utiștii nu au reușit să pună în mare pericol poarta adversă, scrie Sport Arad. Doar lovitura de cap peste poartă a lui Histei, după o centrare lui Gligor din lovitură liberă, i-a dat emoții goalkeeperului advers. Apoi, după o fază cursivă, Strătilă s-a eliberat pe dreapta în careu, a pasat în fața porții, Curtuiuș a trimis în plasă, dar asistentul Saladea a semnalizat o poziție de offside discutabilă, iar golul a fost anulat.

În repriza a doua, portarul Szantai a fost salvat, în minutul 65, de transversală la șutul-centrare al lui Polgar, iar pe final s-a jucat cu garda jos, fiecare încercând să lovească decisiv. Mai întâi, Botiș a reluat din cădere pe lângă, de la colțul lung, un corner bătut de pe dreapta de Burlă, iar apoi, în replică, pe o contră, Hegedus a scăpat pe stânga, a pasat în centru și Andorka a reluat cu latul în transversală.

În această repriză, Gligor și Polgar au ieșit accidentați de pe teren.

UTA BD: Anca-Trip – Polgar, Al. Manea, Botiș, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man, Curtuiuș. Din repriza a doua au mai evoluat: Tănase, Petre, Rus, Burlă, Copil, Roman, Curtuiuș (reintrat), Filaret, Lazăr și Vlad.

Szeged: Szantai – Achim, Toth, Farkas, Zabari, Berde, Olah, Kiraly, Hegedus, Obot, German. Au mai intrat: Krnacs, Andorka și Coroian.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2016, 15:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă