UTA a pierdut primul amical, cu maghiarii de la Bekescsaba. Paraguayanul Alvarenga a debutat cu gol

Marius ANGHEL 16 Jan. 2019, 18:44 Pregătiri, amicale

UTA a pierdut primul amical desfășurat în 2019. Testul disputat astăzi după-amiază pe stadionul Motorul împotriva maghiarilor de la Elore Bekescsaba a fost cedat cu scorul de 2-3, după ce arădenii reușiseră de două ori să revină în joc.

Ungurii au deschis scorul încă din minutul 18, atunci când Sinanovic a profitat de o greșeală în apărarea arădenilor și a marcat din interiorul careului. La puțin timp după aceea, Alvarenga (21) a debutat cu gol în tricoul UTA-ei, înscriind cu un șut plasat de la 25 de metri. Totuși, jucătorii lui Ionuț Popa au cedat încă o dată până la pauză. Pușcașu a greșit o pasă, Kokemsky a profitat și a pătruns în careu pe dreapta, i-a trimis lui Serpiu (38), care a marcat cu latul.

În partea a doua a jocului, Alvarenga (75) este prins între portarul Uram și fundașul Babinyecz, însă arbitrul nu acordă penalty. A focut-o însă în minutul următor, atunci când Costin (76) a fost împins de Viczian. Cristinel Matei (77) și-a asumat răspunderea și a restabilit egalitatea de la punctul cu var.

Însă maghiarii au revenit imediat în avantaj. Urbin (78) a trecut ușor de defensiva arădeană și a stabilit scorul final. Nu înainte ca UTA să mai aibă o ocazie de gol. Costin a pătruns în careu, a șutat în blocaj, mingea a ajuns în 6 metri la paraguayanul Alvarenga, care a șutat tot într-un adversar și a obținut doar corner.

UTA: Bodea (Orlic 46) – Dombrovoschi, R. Iuga, Pușcașu (Cr. Costin 46), Suslak (El Hasni 46) – Vulturar (Miculescu 12), Hrezdac (Copaci 46) – Dav. Popa (Cr. Matei 46), Isac (Coulibaly 46), Cip. Rus (Merian 40, Deta 62) – Alvarenga

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 16 Jan. 2019, 18:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă