UTA a pierdut amicalul cu Giarmata

07 Mar. 2012, 15:16 Pregătiri, amicale
UTA a pierdut** amicalul cu Giarmata

UTA a abordat primul amical al zilei într-o formulă inedită, cu o mulțime de jucători tineri, care în mod normal prind greu primul 11. Doar Varga sau Bălan au stricat oarecum media de vârstă a 11-lui trimis în teren de Roland Nagy și Dan Stupar, împotriva celor de la Millenium Giarmata. Iar asta a costat Bătrâna Doamnă, multe nesincronizări pe faza de apărare și pe cea de atac, acolo unde Galanis și Sitoe s-au zbătut fără rost. Fundașilor le-au cam tremurat genunchii, mijlocașii au înotat în gol, iar atacanții, așa cum spuneam, au contat prea puțin.

Jocul de dimineață a început practic de la 0-1, Băișan deschizând scorul încă din minutul 2. Au trecut 23 de minute, fără realizări esențiale, până ce Gâlcă să pătrundă pe dreapta în careul oaspeților, a fost faultat, tot el tranformând penalty-ul. Siminic și Galanis au semnat 2 bune șanse de a marca, dar și oaspeții au trecut pe lângă golul 2 în final de repriză, una dominată de UTA, însă destul de steril.

Antrenorii Bătrânei Doamne trimit în teren și juniorii Raț sau Wild, dar cei care înscriu sunt tot oaspeții. În minutul 62, același Băișan, deși presat, transformă în gol o centrare venită de pe stânga, el lovind cu capul mingea în colțul porții arădene.

Până la final UTA nu a convins, fără vreo ocazie de remarcat, arădenii trecându-și în cont încă un insucces în amicalele iernii. Și asta după un joc modest, fără orizont. Dar, așa cum spuneam, poate există și scuză că formula de joc era una inedită, și care are șanse infime chiar deloc, să se regăsească de-a lungul returului.

UTA:
Amadio – Bălan, Manea, Gornic, Siminic, Gâlcă, Varga, Suslak, Cărpinișan, Galanis, Sitoe.
Milenium Giarmata (antrenor Călin Cojocaru): Țurcaș – Mihălceanu, A. Toma, M. Toma, Dancia – Bungău, Gârba – Călin, Băișan, Țofei – Ionaș. Au mai jucat: Narița – Stratulat, Domșa, Corlățeanu, Oneț și Leucă.

Sursa: Sport Arad

07 Mar. 2012, 15:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă