UTA a învins la Sebiș

29 Jan. 2012, 08:56 Pregătiri, amicale
UTA a învins** la Sebiș

Echipa lui Roland Nagy a disputat ieri, la Sebiș, primul amical după cantonamentul solicitant de la Moneasa, în compania Naționalului. Gazdele au evoluat cu multă ambiție împotriva „Bătrânei Doamne”, dar au cedat în repriza a doua, în minutul 60, când Capătă a înscris unicul gol al partidei, după o pasă a lui Gallanis.

Național: Cioloca – Baciu, Francescu, Buzean, Șuteu, Feieș, Sandu, Nicolau, Necșulescu, Rondac, Floarea. Au mai jucat: Viderok, Băd, Merșca, Ember, Budur, Neacșu, Toader

UTA (prima repriză): Smaranda – Bălan, Pascariu, Neagu, Siminic, Gîlcă, Purece, Gligor, Cărpinișan, Miron, Mara.

UTA (repriza a doua): Smaranda – Calvin, Gornic (70 Raț), Pocuca, Suslak – Bucur, Ignea, Muscă (70 Caldarola), Nădăban – Capătă, Gallanis

La final, Roland Nagy s-a arătat mulțumit de cum se prezintă echipa în acest stadiu de pregătire, dar și de rezultat.

„Am avut dorința să jucăm , să dăm de iarbă, chiar dacă în această perioadă nu relațiile de joc le punem pe primul loc. Am dat pestte un adversar care știam că are ambiția de a arăta ce poate, la fel cum a făcut-o mereu. Îmbucurător e că nu au fost accidentări, ne mulțumește și rezultatul în final, am avut și ocazii, una peste alta a fost bine”, a concluzionat Roli Nagy.

Acesta a vorbit și despre transferurile făcute de UTA până acum: „Noile achiziții se integrează rapid, având o mentalitate sănătoasă. Chiar dacă sunt zile grele, cu antrenamente dificile, Mara reușește să facă față, chiar dacă de ani buni nu a mai avut parte de un astfel de cantonament, trage bine de el. Vom continua acum cu partea a doua a pregătirii, încercăm să mergem undeva unde să avem terenuri bune de joc, pentru a ne ocupa de relațiile de joc”.

„Nu pot evidenția pe cineva anume după acest joc, grupul este cel care trebuie închegat cât mai repede. Mi-aș fi dorit ca în unele momente ale jocului să fim la același nivel de agresivitate ca și adversarul, care a avut momente când a depășit limitele regulamentului, dar bine că nu s-a lăsat cu accidentări. E posibil să mai vină jucători în partea a doua a pregătirii, dar trebuie să fie de o calitate superioară față de ceea ce avem noi”, a mai punctat Nagy care a precizat și că Galanis pare să aibe șanse mari pentru a fi păstrat.

sursa: Sport Arad

29 Jan. 2012, 08:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă