UTA a câștigat trofeul de la Bekescsaba cu două victorii

29 Jul. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
UTA a câștigat trofeul de la Bekescsaba** cu două victorii

După ce a trecut cu 2-0 de Szolnok MAV (goluri Alexandru Neagu și Marjanovic), UTA a aliniat în finala competiției turneului de la Bekescsaba, împotriva divizionarei a treia Gyula Termal SE, o formație extrem de tânără. Cu Cioară – Gornic, Ene, Wild – Bucur, Chindriș, Raț, Suslak – S. Pop, Miron, Capătă (foto), UTA a câștigat cu 1-0 și ultimul meci din Ungaria.

Arădenii au fost la cârma jocului cu maghiarii de la Gyula și au reușit deschiderea scorului cu un șut de la distanță. Capătă a prins un șut cu dreptul de la 30 de metri ce s-a oprit în vinclul porții adverse. Patru minute mai târziu, portarul maghiar a evitat golul de 2-0, scoțând din vinclu o lovitură liberă bătută de Bucur de la 20 de metri. Pop a avut și el o bună ocazie la 0-0, dar și Cioară a avut ceva de lucru.

Chiar dacă au mai avut ocazii și în partea a doua a partidei cu Gyula, prin Capătă, Miron și Bucur, arădenii nu au mai înscris în poarta maghiarilor. Cupa le-a revenit utiștilor în urma golului de kinogramă al lui Alex Capătă, care, de fapt, a primit un trofeu special pentru cea mai frumoasă reușită a turneului. În repriza secundă, Hiago, Weller, Lazea și A. Neagu au intrat pe gazon în locul lui Bucur, Miron, Chindriș și respectiv Pop.

În primul meci, cel cu Szolnok MAV, Falub s-a bazat pe Amadio – Pocuca, Gligor, Siminic – Calvin, Raț, A. Neagu, G. Neagu – Bârză, Weller, Marcelinho. În partea a doua au mai intrat Hiago, Bucur, Ene, Marjanovic (atacant sârb, fost în probe la CSMS Iași) și Chindriș în locul lui Marchelino, Bârză, Gligor (accidentat), Weller, respectiv Alexandru Neagu.

Sârbii Pocuca și Marjanovic, dar și G. Neagu și Amadio au plecat mai repede de la Bekescsaba spre case, antrenorul Adrian Falub dându-le liber „textiliștilor” până miercuri. Elore Bekescsaba, echipa arădenilor Botiș, Varga, Nădăban și Leucuța, a terminat turneul pe ultima poziție, după ce a pierdut și finala mică, cu 1-0, în fața formației din Szolnok.

Foto: Sport Arad

29 Jul. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă