UTA a câștigat la limită primul amical din Austria, 2-1 cu niște amatori. Gligor a ieșit accidentat

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 18:10 Pregătiri, amicale
UTA a câștigat la limită primul amical din Austria, 2-1 cu niște amatori.** Gligor a ieșit accidentat

Aflată din weekend în cantonament în Austria, la Mallnitz, UTA Bătrâna Doamnă a disputat luni seară primul amical al acestui stagiu de pregătire. Jucătorii lui Roland Nagy s-au impus cu 2-1, scor înregistrat încă din prima repriză, în fața echipei autriece de amatori SC Landskron. Marius Curtuiuș și Ciprian Rus au înscris cele două goluri ale arădenilor.

Pentru acest test, Nagy a început cu: Miron – Polgar, Gligor, Botiș, Burlă – Strătilă, Tănase, Chindriș, Hlistei – Rus, Curtuiuș.

În prima repriză a amicalului cu Landskron, UTA a avut parte și de o întâmplare nedorită. Sport Arad scrie că Alin Gligor s-a resimțit după o fază de joc și, cu dureri la coapsa stângă, a fost nevoit să iasă de pe teren. Tabăra arădeană s-a temut inițial că ar putea fi vorba de o ruptură musculară, dar starea fundașului a mers spre bine și diagnosticul e întindere. Astfel, jucătorul are nevoie de o perioadă de antrenamente separate.

Programul de pregătire al grupării arădene cuprinde două antrenamente zilnice. Totodată a fost stabilit și al doilea adversar al acestui stagiu, SV Admira Villach, tot din Unterliga West. Meciul se joacă joi seara, de la ora 18:00, ora Austriei.

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă