UTA a câștigat amicalul retur cu Elore. Ionuț Popa e dezamăgit: „Unii jucători mă pun pe gânduri în legătură cu păstrarea lor”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 14:52 Pregătiri, amicale

UTA a câștigat, joi seară, în deplasare, meciul amical retur cu maghiarii de la Elore Bekescsaba. Dacă în partida tur, desfășurată la Arad, a fost 2-2, acum, „Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 2-1 la capătul unui joc în care a fost condusă și a întors rezultatul în partea a doua.

Ungurii au marcat primii după o jumătate de oră. Bodea a respins inexact, iar Hursan a fost pe fază și a punctat din 10 metri lateral dreapta. Răspunsul arădenilor a venit destul de târziu, abia în minutul 68, după o fază fixă. Andrei Enescu a executat bine o lovitură de colț, pentru reluarea excelentă cu capul la vinclu a lui Paul Copaci.

Golul victoriei a fost marcat chiar în ultimul minut regulamentar, 90. După un contraatac pe flancul stâng al lui Janos, centrare acestuia în fața porții a ajuns la Paul Cubleșan, iar jucătorul venit de la Brăila a reluat plasat, pe lângă portar, la colțul lung.

În ciuda succesului, Ionuț Popa se declară dezamăgit de unele aspecte legate de jocul echipei sale. „Am jucat astăzi al cincilea joc de verificare, pe un teren excelent și cu o echipă bună de tot. Din păcate, am făcut multe greșeli, golul chiar l-am luat pe o eroare inadmisibilă. Unii jucători au confirmat, alții, din păcate, nu și acest lucru mă pune pe gânduri în legătură cu păstrarea lor. Mai așteptăm să vină unul sau doi jucători, pentru ca în amicalele rămase să pot schița o echipă cât mai apropiată de cea pe care vreau să o trimit în teren la prima etapă. Mai căutăm un portar, un jucător de bandă, un mijlocaș ofensiv și un vârf. Astăzi am folosit ambii mijlocași centrali, Tănase și Oprea, în cuplu cu Enescu. Le-am împărțit timpul aproximativ egal. Echipa nu a strălucit, facem greșeli în propria jumătate, ne creăm puține ocazii. Pe lângă goluri, am mai avut astăzi două sau trei ocazii mari. În mod normal, aș fi mulțumit cu o victorie în deplasare și cu acest număr de ocazii, dar eu aș vrea mai mult. Să vedem ce putem face”, a spus antrenorul utist pentru Sport Arad.

În amicalul retur cu Elore, Ionuț Popa a utilizat jucătorii: Bodea – Cr. Costin (Suslak 84), Al. Manea, Benga, Copaci (Vădrariu 75) – L. Oprea (Matei 38, Petriș 70), I. Tănase (L. Oprea 60) – Stahl (Cubleșan 50), Andr. Enescu (D. Dan 84), Petra (Janos 70) – Al. Pop (D. Popa 60).

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Sebiș, UTA joacă un nou amical, cu Național, echipă de Liga 3.

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 14:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă