UTA a anulat amicalul cu echipa secundă și a jucat un nou meci-școală

18 Jan. 2012, 18:03 Pregătiri, amicale
UTA a anulat amicalul cu echipa secundă** și a jucat un nou meci-școală

Staff-ul tehnic al „Bătrânei Doamne” a anulat pe ultima sută de metri partida de verificare pe care trebuia să o dispute împotriva formației a doua a clubului și asta deoarece timpul de refacere pentru jucători ar fi fost prea scurt între antrenamentul de dimineață și amicalul care ar fi trebuit să aibă loc de la ora 15,30.

„Am considerat că este mai util să jucăm noi între noi, fără a mai programa un antrenament complex de dimineață. Ne-am pregătit tot pe sintetic, jucătorii nu ar fi avut mult timp la dispoziție de odhină și este mai bine așa”, a declarat Dan Stupar.

Astfel, miercuri dimineață componenții lotului „Bătrânei Doamne” au fost împărțiți în două echipe – Verzii: Amadio – Neagu, Pocuca, Matheus, Raț – Purece, Gligor, Caldarola, Hidișan – Capătă, Galanis, respectiv Portocalii: Smaranda – Siminic, Pascariu, Mocanu, Calvin – Șușlak, Ignea, Muscă, Gâlcă – Cărpinișan, Bucur.

Partida dintre componenții UTA-ei s-a disputat pe durata a două reprize de câte 50 de minute, „actorii” nemenajându-se deloc. Capătă a reușit să deschidă scorul încă din primele zece minute, tânărul atacant punând foarte bine capul la o centrare perfectă a lui Purece. Atacantul venit de la Arieșul Turda în această pauză competițională, Cătălin Bucur, a reușit să stabilească egalitatea, pentru ca, la câteva minute după, colegul său din linia de atac a „portocaliilor”, Cărpinișan, să își aducă formația în avantaj. Grecul Vasilios Galanis s-a făcut imediat remarcat, el preluând un balon la 40 de metri de poarta lui Smaranda, pătrunzând în careu și șutând perfect în vinclu de la 16 metri lateral dreapta, pentru 2-2. Același Cărpinișan și-a adus echipa în avantaj, după ce a punctat în urma unei lovituri cu capul. Ignea a stabilit scorul la pauză de 4-2 pentru „portocalii” în urma unui penalty obținut de Bucur, atacant care, cu câteva faze înainte de obținerea loviturii de la unsprezece metri, nimerise încheietura barelor cu o lovitură de cap.

La reluare, Capătă și același Galanis au reușit să puncteze pentru 4-4, profitând de unele inexactități din tabăra „portocaliilor”. Însă, două autogoluri au fost cele care au stabilit scorul final. Mai întâi, Muscă a șutat de la 25 de metri, mingea a fost deviată de unul dintre fundașii „verzilor” și a pătruns în poartă, pentru ca, înaintea finalului, șutul lui Gâlcă să fie deviat în propia poartă de Predrag Pocuca. Astfel, „portocaliii” s-au impus cu scorul de 6-4, celebrând la final victoria prin refrenul „Campionii, campionii, ole, ole, ole”.

Probleme pentru Nădăban, Miron și Caldarola

Trei absențe a avut UTA la antrenamentul de miercuri dimineață, singurul al zilei. Ionuț Bălan a fost învoit de antrenori pentru a merge acasă, la București, pentru o problemă personală, el urmând să se reîntoarcă la Arad spre sfârșitul acestei săptămâni. Tânărul atacant Miron a acuzat unele dureri la genunchiul piciorului drept și nu a evoluat în partida de verificare, în timp ce Cornel Nădăban a rămas și el pe tușă.

Mijlocașul de bandă acuză dureri mari la piciorul stâng, el urmând un tratament cu injecții în această perioadă. La această oră, nu este sigur dacă „Nădă” va putea să evolueze în amicalul de sâmbătă împotriva celor de la Szeged.

În fine, probleme medicale are și italianul Caldarola. Acesta a ieșit de pe teren în ultimele minute ale primei reprize ale disputei de miercuri dimineață, acuzând o tendinită.

Sursa: Sport Arad

18 Jan. 2012, 18:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă