Unirea Tărlungeni s-a impus la limită, greu, în amicalul cu AFC Hărman

Marius ANGHEL 23 Jan. 2016, 14:41 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni s-a impus la limită, greu,** în amicalul cu AFC Hărman

În primul amical al iernii, Unirea Tărlungeni s-a impus cu 2-1 (0-1) în fața celor de la AFC Hărman, partidă care a avut loc s\mbătă, pe terenul 2 al bazei sportive din Tărlungeni.

Oaspeții, antrenați de Claudiu Ionescu, au deschis scorul în minutul 25 prin Bleambu, dar gazdele au revenit pe final și s-au impus prin golurile lui Forika (80) și Sorin Marin (90), ultimul tranform\nd o lovitură liberă de la marginea careului.

Cei doi antrenori, Dan Bona, respectiv Claudiu Ionescu au rulat toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. La meci au asistat și șefii lui FC Brașov, Dochița și Pașcu, dar și antrenorul Mihai Stere.

Sergiu Brujan, deturnat de Sepsi de la Hărman

În altă ordine de idei, dat ca și transferat la AFC Hărman, mijlocașul Sergiu Brujan, a semnat vineri seara cu Sepsi Sfântu Gheorghe, liderul din Seria I a Ligii 3!

Brujan se prezentase miercuri la reunirea celor de la AFC Hărman, dar pe ultima sută de metri a fost convins cu o ofertă mai bună din punct de vedere financiar să aleagă echipa din Sfântu Gheorghe. Brujan a confirmat că va juca în retur la Sfântu Gheorghe. „Nu sunt nici primul, nici ultimul jucător care se pregătește cu o echipă și apoi semnează cu alta. În această iarnă, după plecare de la Zagon, am avut patru oferte: Hărman, Sfântu Gheorghe, Codlea și Râșnov. Am ales Sfântu Gheorghe, echipă cu care sper să promovez în Liga a 2-a”, a declarat Brujan pentru Monitorul Expres.

Brujan (39 de ani) are 151 de meciuri în Liga I unde a jucat pentru FC Brașov, Rapid București, Oțelul Galați și Ceahlăul Piatra Neamț.

Unirea Tărlungeni – AFC Hărman 2-1
Forika ”88, Sorin Marin ”90 / Bleambu ”25

Unirea Tărlungeni (prima repriză): Perianu – Vlăsceanu, Șerban, Mândru, Bucur – Monea, Popescu, Minciună, Petra – Damian, Păduraru.
Unirea Tărlungeni (repriza secundă): Mihok – Burlacu, Forika, Mândru, Sorin Marin – Podlesnîi, Popescu, Cocan, Vasiloi – Petrean, Haidău. Antrenor: Dan Bona

AFC Hărman (prima repriză): Neagu (”30 Torok) – Plumb, Stanciu, Dârstar (”30 Filip), Pavel – Ilioaia, Staicu (”30 Căprariu), Lupu, Chihaia – Bleambu, Stoianof
AFC Hărman (repriza secundă): Torok (”80 Diners) – Ioniță, Beșa, Ilasi, Pasăre – Codreanu, Vali Ion – Neagu (”80 Chihaia), Claudiu Ionescu, Boția – Mariniuc. Antrenor: Claudiu Ionescu

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 23 Jan. 2016, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă