Unirea Tărlungeni, remiză albă cu Juventus!

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni,** remiză albă cu Juventus!

Unirea Tărlungeni a încheiat prima perioadă a pregătirilor cu un meci amical disputat, sâmbătă, pe teren propriu, cu Juventus București, scor 0-0.

Începând de astăzi, până pe 9 august, cei de la Unirea vor efectua un cantonament la baza proprie. Antrenorul Unirii, Laszlo Balint, a fost deranjat de evoluția unor jucători în amicalul cu Juventus București. „Pot spune că sunt dezamăgit de evoluția unor jucători în acest joc. Avem timp însă să reglăm lucrurile chiar din acest cantonament pe care îl vom începe luni. În următoarea perioadă am perfectat și două jocuri de pregătire cu SC Miercurea Ciuc și FC Voluntari”, a spus Balint.

Tehnicianul echipei brașovene spune că în proporție de 90% lotul pentru Liga a II-a este definitivat. „Întotdeauna este loc de mai bine, astfel că mi-aș mai dori 2-3 jucători. În proporție de 80-90% lotul este definitivat”, a declarat Laszlo Balint.

În amicalul cu Juventus, Balint a folosit toți jucătorii, mai puțin Tarciuc și Sorin Marin, menajați. Unirea (prima repriză): Dărăbanț – Vlăsceanu, Radu Barbu, E. Popa, Dumbravă- Brujan, Iaru – Pricop, Elek, Bitez – Liviu Nicolae. În partea secundă au jucat: Barna – Tăderașcu, Căpățînă, Șerban, Dobrea – Cristea, Iakab – Postolache, Crețulescu, Bitez (”70 Pricop) – Lita.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă