Unirea Tărlungeni a încheiat cantonamentul cu o victorie în fața celor de la Sepsi

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 14:31 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni a încheiat cantonamentul cu o victorie în fața celor de la Sepsi

Unirea Tărlungeni a încheiat, astăzi, cantonementul de zece de la baza proprie cu un amical în fața echipei de Liga 3 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Jucătorii lui Daniel Bona s-au impus fără probleme, scor 3-1 (2-0), și au primit drept răsplată două zile libere.

Brașovenii au avut 2-0 la pauză după golurile marcate de cei doi atacanți, Chirciu și Liviu Nicolae, iar imediat după pauză și-au mărit avantajul prin reușita lui Cioinac. Echipa din Covasna a redus din diferență prin Mitra, însă imediat l-a pierdut pe Damian, pentru dublu avertisment cu galbene, și nu a mai avut puterea de a reintra în joc.

„A fost un stagiu bun de pregătire în care s-a pus accentul pe partea fizică. În afara lui Iaru, care este în continuare accidentat, tot lotul este valid”, a declarat, citat de monitorulexpres.ro, Claudiu Cazan, directorul sportiv al echipei brașovene.

Unirea Tărlungeni – Sepsi Sfântu Gheorghe 3-1 (2-0)
Chirciu 30, L. Nicolae 35, Cioinac 46 / Mitra 51

Unirea (prima repriză): Muțiu – Vlăsceanu, Forika, Șerban, Bucur – Vasiloi, Dâlbea, Minciună, S. Marin – Chirciu, L. Nicolae
Unirea (repriza a doua): Dănălache – Burlacu, Forika, Iordache, Bucur – Podlesnii, Cioinac, Pastor, Petra (S. Marin 65) – Minciună, Chirchiu (Paraschiv 65)

Până acum, Unirea a disputat trei meciuri amicale (2-1 cu FCM Baia Mare, 1-2 cu SCM Pitești și 2-0 cu Sepsi OSK), iar următorul este programat sâmbăta viitoare cu FC Brașov.

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 14:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă