Unirea Tărlungeni a câștigat la limită amicalul de la Miercurea Ciuc, cu echipa lui Robert Ilyeș

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 14:09 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni a câștigat la limită amicalul de la Miercurea Ciuc, cu echipa lui Robert Ilyeș

Unirea Tărlungeni a câștigat cu 2-1 (1-1) amicalul disputat, astăzi, la Miercurea Ciuc, cu AFK Csikszereda, a 7-a clasată din Seria a V-a a Ligii 3. Golurile victoriei echipei brașovene din Liga 2 au fost marcate de Alin Damian (10) și Podlesnîi (75), în timp ce ciucanii au marcat din penalti în minutul 28.

Pentru Csikszereda nu a evoluat și Robert Ilyeș, în timp ce pentru Unirea a debutat Vlad Potecu, revenit de la FCM Baia Mare.

Unirea a evoluat în formula: Perianu (Mihok 45, Burlui 80) – Vlăsceanu (Potecu 45), Forika, Șerban, Bucur – Monea (Podlesnîi 70), Burlacu, Minciună (Cocan 45), Petra – Pădurar, Damian (Petrean 45).

„Am încheiat prima parte a cantonamentului de la Tușnad cu un amical la Miercurea Ciuc, disputat pe un teren bun. A fost un test util din toate punctele de vedere pentru că am întîlnit o echipă agresivă. S-a jucat tare, bărbătește… Continuăm pregătirea și în această săptămînă la Tușnad cu cîte două antrenamente pe zi, iar vineri vom încheia cantonamentul cu un meci amical, la Tărlungeni, cu Național Sebiș”, a declarat Bona, care ieri a programat doar un antrenament fizic, care a avut loc dimineața.

În primul amical al iernii, Unirea Tărlungeni câștigase cu același scor, 2-1, împotriva celor de la AFC Hărman. AFK Csikszereda pierduse miercuri cu 0-2 meciul cu FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă