Unirea Tărlungeni a avut 18 jucători la primul antrenament. Brașovenii l-au vrut pe Eduard Pap, însă l-au pierdut în favoarea altei echipe din serie

Marius ANGHEL 12 Jan. 2016, 16:36 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni a avut 18 jucători la primul antrenament.** Brașovenii l-au vrut pe Eduard Pap, însă l-au pierdut în favoarea altei echipe din serie

Jucătorii Unirii Tărlungeni au revenit astăzi la antrenamente după vacanța de iarnă. La prima acțiune a echipei, antrenorul Dan Bona a avut la dispoziție 18 jucători. „Avem mare nevoie de un portar și un atacant”, a spus Dan Bona. La primul antrenament nu a putut fi prezent căpitanul Liviu Nicolaie, aflat în refacere după operația suferită la genunchi la finalul anului trecut.

Programul echipei brașovene în această perioadă cuprinde antrenamente la baza proprie, pe 19 și 20 ianuarie este programată vizita medicală, iar în perioada 25 ianuarie – 6 februarie, elevii lui Dana Bona vor merge în cantonament la Tușnad.

Unirea are programate și trei meciuri de pregătire, cu AFC Hărman (23 ianuarie), cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (30 ianuarie) și pe 5 februarie cu Național Sebiș.

Aflați în căutarea unui portar, după plecările lui Muțiu și Dănălache, oficialii echipei brașovene au fost în negocieri avansate cu Eduard Pap, liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara, dar în ultima clipă acesta a fost deturnat de cei de la UTA Bătrâna Doamnă.

Lotul prezent la reunire: Mihok (Inter Cristian) – Vlăsceanu, Burlacu, Forika, Șerban, Minciună, Podlesnîi, Petra, Sorin Marin, Petrean, Popescu, Bucur, Monea, Vasiloi, Păduraru, Damian (AFC Hărman), Mîndru (Zagon), Cristi Cocan (Zagon).

Absenți față de prima parte a sezonului: Coman, Chirciu și Dănălache (contracte reziliate), Dâlbea (dorit de CSM Rm. Vâlcea), Muțiu (revenit la Dinamo).

Articol și foto de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 Jan. 2016, 16:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă