Unirea n-a mai jucat cu FC Brașov și i-a acordat revanșa echipei lui Vali Bădoi. Edilul Iosif Kiss caută soluții pentru salvare

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 17:38 Pregătiri, amicale
Unirea n-a mai jucat cu FC Brașov și i-a acordat revanșa echipei lui Vali Bădoi.** Edilul Iosif Kiss caută soluții pentru salvare

Unirea Tărlungeni nu a mai jucat sâmbătă cu FC Brașov, în schimb i-a acordat revanșa echipei antrenate de Valentin Bădoi, Sporting Turnu Măgurele. După ce miercurea trecută îi învingea abia cu 1-0 prin reușita lui Sorin Marin, acum, jucătorii lui Daniel Bona nu au mai avut probleme și au câștigat cu 4-1. Șerban (7), Dâlbea (10) și Elek (43, 60) au marcat golurile Unirii în amicalul disputat pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM.

În ciuda problemelor apărute la club de pe urma unui control al Curții de Conturi, elevii lui Bona s-au comportat bine în teren la ultimul amical, testul cu Sporting fiindu-le la discreție. În prima repriză au marcat trei goluri, în timp ce în a doua au lăsat-o mai ușor și, cumulat și cu mai multe schimbări, au mai înscris doar o dată.

Dan Bona a folosit următorii jucători: Stamatin – Vlăsceanu, Forika, Șerban, Chiș – Sorin Marin, Dîlbea, Neculai, Petra – Liviu Nicolae, Elek. Au mai jucat: Istrofor, Pricop, Pastor și Antoche.

Portarii Niczuly și Dănălache, dar și Marcăș, Cristea, Brujan și Iaru nu au fost folosiți în acest amical.

Se caută soluții pentru continuarea activității

Unirea Tărlungeni are programat ultimul amical din această perioadă de pregătire la Buftea, pe 21 februarie, cu Academica Argeș. Totuși, cum situația de la echipa brașoveană a devenit tensionată după ce Curtea de Conturi a desfășurat un amplu control pentru a veri­fica modul în care autoritatea locală a finanțat clubul de fotbal, acest test s-ar putea să nu se mai desfășoare.

„Sunt probleme, pentru că bugetul echipei era asigurat doar de către Consiliul Local. Au fost controale din partea Curții de Conturi, iar acum nu mai putem finanța echipa. În alte zone din țară, fotbalul poa­te fi finanțat de către au­to­ritățile locale, iar la noi nu! Eu am la Tărlungeni un grup de jucători extraordinari, cum nu am avut niciodată până acum. Această echipă a făcut performanță, iar în acest sezon suntem în lupta pentru play-off. Eu trăiesc cu speranța că voi găsi persoane dispuse să vină alături de noi și să ne putem continua activitatea în Liga a II-a. Sunt în discuții cu câteva persoane interesate de această echipă și, în câteva zile, eu sper să găsim soluții. Eu niciodată nu am păcălit jucătorii și nu o voi face nici acum”, a precizat Iosif Kiss, pentru Monitorul Expres.

În cazul în care până marți, edilul nu va găsi noi soluții pentru finanțarea echipei, jucătorii vor primi actele prin care vor putea pleca liberi la orice echipă! „Eu, personal, am mare încredere că lucrurile se vor rezolva și totul va fi bine”, a spus Liviu Nicolae, căpitanul echipei.

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 17:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă