Unirea i-a dat o replică bună lui FCM, dar a pierdut cu 3-0

02 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Unirea i-a dat o replică bună lui FCM,** dar a pierdut cu 3-0

FCM Târgu-Mureș a învins cu scorul de 3-0 viitoarea colegă din seria a II-a, Unirea Alba Iulia. Golurile formației mureșene au fost înscrise de Nicu Epaminonda (4), Romulus Miclea (72) și Claudiu Bunea (74).

Partida a fost dominată clar de formația mureșeană. Scorul a fost deschis rapid, de Nicu Epaminonda, cu o lovitură de cap bine plasată, în urma unei lovituri de colț. Romulus Miclea a dublat diferența cu un șut din afara careului, apoi Bunea a stabilit scorul final tot cu o lovitură de cap, din 6 metri.

Echipa oaspete a oferit o replică bună, în ciuda faptului că lotul abia s-a reunit, iar clubul trece printr-o situație financiară dificilă, fiind la un pas de retragere.

La mureșeni au evoluat alți trei jucători noi: târgumureșeanu Romulus Miclea, fratele antrenorului secund, Darius, venit de la Gaz Metan Mediaș, Cristian Poiana, mijlocaș de 22 ani, de la Universitatea Cluj, împrumutat inițial la Baia Mare și fundașul de 26 ani Șerban Moraru, de la FC Bihor.

Echipa lui Alexandru Pelici a început jocul cu: Negru – Pascariu, Apostol, Nicu – Vagner, Alexandru Dan, Dâlbea, Szilagyi – Bujor, Huiban, Szabo. Pe parcurs, au mai intrat: Botoșer, M. Pop, Gugu, Ungur, Șaim, Bunea, Poiana, Petriș, Moraru, R. Rus, Kinczel, Apostu, R. Miclea și Cigan.

Bilanțul amicalelor echipei târgumureșene în amicale este de trei victorii (4-0 cu Avântul Reghin-Liga III, 5-1 cu Sănătatea Cluj-Liga III, 3-0 cu Unirea Alba Iulia-Liga II), o remiză (2-2 cu Hapoel Akko-Liga I-Israel) și o înfrângere (0-1 la CFR Cluj, campioana României).

Articol scris de Mihai VEREȘ

02 Aug. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă