Unirea, doar 1-1 cu Luceafărul Oradea!

10 Mar. 2012, 14:30 Pregătiri, amicale
Unirea, doar 1-1** cu Luceafărul Oradea!

Unirea Alba Iulia a încheiat cu o remiză, seria meciurilor de verificare susținute înaintea startului returului de campionat. La fel cum s-a întâmplat în tur, în meciul de la Alba Iulia încheiat 0-0, echipa lui Gherman nu a putut câștiga în fața bihorenilor de la Luceafărul, ce au parcurs mai bine de 250 de km pentru ultima repetiție înaintea returului. Albaiulienii au fost cei care au deschis primii scorul prin nou-venitul N. Oltean (55), oaspeții reușind egalarea prin C. Roșu (79).

Unirea Alba Iulia (antrenor Stelian Gherman) a început meciul cu Pascal – Schuller, I. Șerban, Bumbac, Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, V. Florea, M. Petrescu – S. Mureșan, Pecarov, iar după pauză au mai intrat Lasc, Negură, N. Oltean (la debutul în noua echipă), M. Mariș, Potopea, Coțolan, M. Oprea și A. Ianc. Au absentat Pleniceanu (probleme la tendonul piciorului drept) și Bălu (va suporta o intervenție chirurgicală), n-au intrat Ciofu și I. Grozav.

Luceafărul (antrenor Leo Grozavu) a mizat pe Miron – D. Mihuț, Letan, D. Mureșan, A. Achim – S. Ianc, Lupuț, Bundea, C. Roșu – T. Moldovan (fostul unirist), Blănaru, au mai fost introduși Samoilă, Codoban, F. Neaga, D. Muntean, Gh. Popescu, Konyeha, Svarczkopf.

„După 4 luni, în sfârșit am avut un teren bun pentru o utilă partidă de verificare. Sunt mulțumit în mare parte de jucătorii din primele 60 de minute. Am luat gol pe o neatenție, dar și adversarii au avut 4-5 ocazii de poartă. Trag un semnal de alarmă pentru jucători, returul va fi oricum greu, cu toate aceste abandonuri, întrucât distanța din clasament este relativ mică. Mai avem anumite aspecte de pus la punct. Pe N. Oltean îl știam, încercăm să-l rezolvăm, șefii clubului trebuie să rezolve transferul”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Articol scris de Lucian DANCIU

10 Mar. 2012, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă