Unirea caută fundași! Primul test, victorie cu Balotești!

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 18:18 Pregătiri, amicale

Echipa lui Adrian Mihalcea a suferit o grea pierdere în defensivă după accidentarea la antrenamente a uriașului Gabriel Lazăr. Cum acesta s-a ales cu probleme serioase la ligamentele genunchiului stîng și va fi operat, Unirea Slobozia caută în aceste zile o soluție pentru axul central unde a mai rămas doar cu Tudorache și Soare. Un prilej numai bun în acest sens a fost amicalul de ieri cu CS Balotești, disputat pe sinteticul bazei Metaloglobus.

Frîncu a venit de la Zagon via FC Brașov

Principala noutate a ialomițenilor a fost ploieșteanul Gabriel Frîncu (foto, 26 de ani), care din această iarnă a ajuns în curtea Brașovului, dar formația de Liga 1 a ales să îl dea împrumut până la vară pentru a avea jocuri în picioare. Interesant de remarcat că jucătorul a evoluat în tur la revelația FC Zagon, din seria a VI-a a Ligii a III-a, acolo unde a fost și secund pe final de an. În primul unsprezece a mai fi figurat și Bolat, un mijlocaș ofensiv sosit de la Farul Constanța.

Doi eliminați, unul cu înlocuire

Revenind la meciul propriu-zis, ialomițenii s-au impus cu scorul de 1-0, după un gol marcat în prima repriză din penalty de către Coconașu. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după o incursiune în careu a lui Ibrian, care a simțit o intervenție întârziată a portarului advers și a obținut penaltyul.

Finalul reprizei a adus și un roșu pentru Unirea, Nanu fiind eliminat după un duel aerian cu Alexandru Tudor, în urma căruia tușierul de pe partea băncilor de rezervă a semnalat că atacantul l-a lovit pe adversar în figură. Conform protocolului, Mihalcea l-a putut înlocui pe Nanu, însă nu a mai putut face același lucru și în finalul meciului, atunci când Ivașcă a primit al doilea galben. Rămas fără rezerve, tehnicianul Unirii a continuat jocul cu un om în minus, în cele câteva minute rămase.

Ialomițenii vor mai juca sâmbătă un nou amical, de data aceasta cu CF Brăila.

UNIREA SLOBOZIA – CS BALOTEȘTI 1-0 (1-0) Coconașu – pen

Unirea: L. Dobre – S. Stan, Frîncu, Mutu, Toma – Coconașu, Macare – Ibrian, Bolat, Ursu – Nanu. Au mai jucat Măstăcan – Topală, Soare, Ivașcă, Kristian, Bucurică, Patriancă, Florea, C. Ionică. Antrenor Adrian Mihalcea

Balotești: Tănase – Găman, Flămânzeanu, Al. Tudor, Filip – Negrea, L. Ion – Marinaș, Ciubuc, D. Ene – Funieru. Au mai jucat Fulga – G. Crăciun, Al. Niță, Mihală, Raicu, Mande, Sandu, Al. Vasile, Raoul  Antrenor Tudorel Dumitru

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 20 Feb. 2014, 18:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă