Unirea Alba Iulia a câștigat amicalul cu Cetate Deva. Selagea și Iacșa au marcat pentru echipa pregătită, mai nou, de Adrian Bicheși

Marius ANGHEL 22 Feb. 2018, 11:22 Pregătiri, amicale

Cu zece zile înaintea reluării returului Ligii 3, Unirea Alba Iulia și-a învins Cetate Deva, scor 2-0, într-un meci amical disputat, miercuri după-amiaza, la Oarda de Jos.

Ciprian Selagea (12 – lob de la 20 de metri, după o fază la care portarul advers Apostol a respins greșit în fața lui Lăsconi) și Silviu Iacșa (88 – reluare sub transversală, după acțiune pe traseul Boboia-Captiu) au semnat golurile victoriei echipei din Alba Iulia, care în jumătatea a doua a campionatului va fi condusă de pe margine de noul antrenor Adrian Bicheși. Oaspeții au lovit bara prin Bărculeț (49), iar Ciuperceanu a scos de sub transversală (81) – lovitura liberă a lui Voineag.

Cu acest test, la Unirea au debutat și ultimii veniți în lot, Ciuperceanu și Ignat, de la Gaz Metan Mediaș 2.

Au evoluat următoarele formații:

Unirea: Ct. Suciu – F. Morar, Onacă, Scrob, Al. Giurgiu – Adam, Goguța, Schiau, Davidaș – Selagea – Lăsconi
Au mai intrat: Ciuperceanu, Petric, Boboia, N. Rus, M. Oprea, Matei, B. Ștef, I. Grozav, Tat, De Marco, S. Iacșa, Ignat, C. Păcurar, Captiu;
Nu au jucat: A. David, Al. Man
Antrenor Adrian Bicheși

Cetate: Apostol – Kelemen, Șoit, Tătaru, E. Cornea – Bărculeț, Boldea, Moț, Voineag – Bedea, R. David
Au mai intrat: Gîrlea, Coteț, Tarța, Plosca
Antrenor Sorin Cornea.

Unirea Alba Iulia va susține sâmbătă ultimul joc amical, în deplasare, cu CS Hunedoara, în timp ce echipa deveană se va deplasa la Avrig, pentru jocul cu echipa locală FC.

Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 22 Feb. 2018, 11:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă