Unirea a făcut scor cu „ciucanii” lui Ilyeș

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 11:08 Pregătiri, amicale
Unirea a făcut scor cu

În primul meci amical din stagiul de pregătire de la Tușnad, Unirea Tărlungeni s-a impus vineri, scor 3-0 (1-0), în fața celor de la SCM Miercurea Ciuc, echipă care activează în Liga a III-a și este antrenată de fostul căpitan al „stegarilor”, Robert Ilyeș.

Meciul, disputat vineri seara în nocturnă, pe un teren sintetic din Miercurea Ciuc, a fost la discreția elevilor lui Dan Bona, care s-au impus grație golurilor marcate de Elek, Liviu Nicolae și Șerban.

Chiar dacă în curând va împlini 41 de ani, Ilyeș nu a renunțat la cariera de jucător, acesta evoluând în prima repriză a meciului cu Unirea. „A fost un meci bun de pregătire și mă bucur că jucătorii au luat în serios acest joc și s-au întrebuințat la maximum. Ilyeș a jucat în prima repriză pentru ciucani și rămâne același jucător pe care îl cunoaștem cu toții”, a spus Dan Bona.

În prima repriză, pentru Unirea au jucat: Stamatin – Chiș, Forika, Istrofor, Iaru – Pricop, Dâlbea, Neculai, Petra – Elex, Liviu Nicolae. În partea secundă, Bona a trimis în teren următorii jucători: Dănălache – Vlăsceanu, Șerban, Iordache, Chiș – Sorin Marin, Cristea, Antoche, Petra – Liviu Nicolae, Paraschiv.

Brujan, Marcăș și Pastor nu au jucat în acest meci, toți trei fiind menajați.

Următorul meci de pregătire al brașovenilor este programat miercuri cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 02 Feb. 2015, 11:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă