Unirea a făcut instrucție cu „Gașca Nebună”

13 Aug. 2009, 09:05 Pregătiri, amicale

Studenții bucureșteni au disputat ieri la Urziceni un amical de lux în compania campioanei Unirea. Acesta a fost și meciul de debut pe banca alb-negrilor pentru antrenorul Tibor Selymes, după ce tot ieri tehnicianul a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Regie.

 

Primele 30 de minute ale partidei nu au lăsat să se vadă diferențe considerabile între cele două formații, cu toate că Unirea a arătat un plus de soliditate și relații de joc mult mai bine sudate. Însă, după primul gol marcat de Onofraș, care a profitat de o gafă în defensiva studenților, jocul a fost controlat în totalitate de echipa lui Dan Petrescu. Până la pauză, campionii au mai punctat o dată prin Marinescu.

 

În garnitura Sportului Studențesc au fost operate la pauză mai multe modificări, ca de altfel și în tabăra campionilor. Printre cei introduși de Selymes în teren s-a numărat și Dacian Varga, fotbalist care sezonul trecut sub bagheta lui Dan Petrescu a câștigat titlul de campion al României. Repriza secundă a început bine pentru gazde. Paraschiv a reușit o scăriță de efect, mărind avantajul la trei goluri, iar scorul final a fost stabilit de Stan, găsit nemarcat în gura porții.

 

Sportul a jucat curajos la Urziceni, lăsând spații mari în apărare, de care Unirea nu a ezitat să profite, aceasta fiind una dintre explicațiile diferenței considerabile de pe tabelă.

 

Sportul Studențesc (prima repriză): Viciu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Farmache – Postolache, Irimia, Cruceru, Ferfelea – Nae, Curelea.

Sportul Studențesc (repriza secundă): Viciu – Ciupe, Ghinga, Lung, Rusu – Varga, Nicola, Lungu, Ferfelea – Postolache, Dobre. Au mai intrat: Costin Gheorghe, Cioranu, Cazan

 

Unirea Urziceni: Tudor – E. Nicu, Fernandes, Mehmedovic, Brandan – Pădurețu, Gomes, Marinescu, Semedo – Onofraș, Dănălache. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Arlauskis, D. Munteanu, Paraschiv, Galamaz, D. Stan, Bordeanu, Frunză, Bilașco, Todoran

 

 

articol și foto de Florin Alboiu

13 Aug. 2009, 09:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă