Unii cu golurile, alții cu ocaziile

17 Aug. 2012, 23:00 Pregătiri, amicale
Unii cu golurile, alții cu ocaziile
Miercuri, 15 august 2012, CSM Râmnicu Sărat a jucat un meci amical împotriva formației Dunărea Galați, formație cu state vechi în eșalonul secund. Meciul a început la orele 11:00 și s-a jucat la Galați, pe stadionul „Dunărea”. Debutul a fost cum nu se poate mai rău pentru râmniceni care, încă din primele 25 de minute, se vedeau conduși pe tabela de marcaj cu 2-0, dar și cu doi oameni accidentați.
Unicul gol al băieților antrenați de Marian Roșu avea să fie marcat de Vișan (’35) cu capul din interiorul careului mic, în urma unei faze fixe și părea că echipa râmniceană va reveni în joc.
Dupa pauză, meciul s-a mai echilibrat și, după ocaziile lui Lungoci, Roman și Nica, râmnicenii începuseră să aibă speranțe că vor reuși un meci egal. Toate planurile le-au fost date peste cap de gălățeni care au profitat la maximum de puținele ocazii avute ducând scorul la 4-1.
Pentru acest meci amical, antrenorul Marian Roșu s-a bazat pe următoarea formulă de start: Toader – Ră­pițeanu, Tîrîlă, Vișan, Ia­cob – Rențea, Bodoc, Roman, Tudor, Burlacu – Lungoci. Pe parcursul meciului au mai intrat și Ceparu – Nica, Vlaicu, Andrei, Dumitrache, Popa.
Articol scris de Nicușor GRIGORAȘ
17 Aug. 2012, 23:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă