Ungur și Șaim i-au adus o nouă victorie lui FCM!

09 Aug. 2012, 17:35 Pregătiri, amicale
Ungur și Șaim** i-au adus o nouă victorie lui FCM!

În al doilea amical al zilei de miercuri, echipa de fotbal FC Municipal Târgu-Mureș a învins cu scorul de 2-1 divizionara C, Avântul Reghin. Au înscris Ungur (min. 36), Șaim (min. 60) pentru FC Municipal, Pușcaș (min. 28) pentru Avântul.

Partida disputată pe terenul din Complexul Weekend a avut o primă repriză echilibrată, în care ocaziile clare de gol au venit în partea a doua. Cei care au deschis scorul au fost reghinenii, care au punctat prin Pușcaș, în minutul 28. Mircea Ungur a egalat în minutul 36, care a trimis un șut plasat din afara careului. Până la pauză s-au mai înregistrat câteva ocazii clare la ambele porți, cu un avantaj pentru reghineni, dar repriza s-a încheiat la egalitate.

Față de partida disputată dimineață cu Luceafărul Oradea, încheiată la egalitate, scor 2-2, dintre cei care au evoluat în echipa lui Alexandru Pelici în primul 11 au fost prezenți doar Alexandru Dan, Bunea și Huiban.

La reluare, în ambele echipe s-au produs mai multe modificări. Gazdele, treptat au trecut la conducerea jocului și au reușit să preia conducerea prin Șaim, în minutul 60, care a trimis o torpilă din unghi, de pe partea stângă a terenului. Ritmul a fost unul alert, ocaziile de gol n-au lipsit, dar jocul n-a avut cursivitate și a fost presărat cu multe greșeli individuale și ratări. La mureșeni au fost prezenți în teren mai mulți jucători cărora li s-a dat șansa de a demonstra că merită să facă parte din lot, printre care Ilea, sau fostul golgheter al echipei, Sorin Gheju.

FC Municipala a început în formula: Botoșer, Ilea, Pop, Ungur, Moraru, Alex Dan, Petriș, Bunea, Rus, Huiban, Kinczel. Au mai intrat: Cigan, Pascariu, Pădurețu, Șaim, Teut, Poiană, Gheju, Sălaghie.

De partea cealaltă, Andrei Enyedi a trimis în teren formația: Husar, Toncean, R. Dan, Medariu, Rosenfeld, Csiki, Bucin, Murar, Truța, V. Stoica, Pușcaș. În repriza secundă au mai evoluat: Hrișcă, Căbuz, Macarie, Cătărig, Gergely, Peres, Ghira, Zoltan, Nagy E.

Articol scris de Mihai VEREȘ

09 Aug. 2012, 17:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă