Una rece, alta caldă pentru Delta: eșec cu FC Voluntari, victorie cu Dinamo II

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale
Una rece, alta caldă pentru Delta:** eșec cu FC Voluntari, victorie cu Dinamo II

Dupa ce marti dupa-amiaza, Delta Tulcea a inregistrat o infrangere, la limita, dar tot infrangere ramane, in fata echipei de liga a III-a, FC Voluntari, astazi in compania colegei de serie, Dinamo II, „alb-albastrii” s-au impus cu scorul de 2-0 (2-0) gratie golurilor marcate de Cosmin Neagu (a fructificat doua centrari perfecte venite de la Ursu si respective Nicu Cretu).

 Antrenorul Mihai Ciobanu a aliniat o formatie alcatuita din jucatori care au evoluat mai putin in meciul precedent: Olteanu – Stanca, Al. Iacob (85 – Protopopescu), Scarlat, M. Olteanu – Ursu (65 – Garleanu), Ad. Ionescu (65 Miselaricu), N. Cretu (65 – Postelnicu), V. Cretu (68 – Mansur) – Caju (65 – Nanu), Neagu (68 – Sin). 

Tehnicianul Deltei a recunoscut ca inca este in cautari pentru cristalizarea unei formule de baza: „Ma bucura faptul ca nu am primit gol. Mai avem de lucru pe faza defensie unde, chiar daca astazi nu am avut probleme, inca nu este totul cum mi-as dori. Ne-am creat multe ocazii dar ratam in continuare cu mare lejeritate”.

Ultimul test al alb-albastrilor este programat vineri, de la ora 14.00, in compania formatiei Viitorul Axintele.

Sursa: Delta Tulcea

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă