Un nou început la Turda, echipa a plecat la Băile Felix

17 Feb. 2012, 14:39 Pregătiri, amicale
Un nou început la Turda,** echipa a plecat la Băile Felix

FCM Turda a plecat în această dimineață spre Băile Felix într-un stagiu de pregătire de o săptămână. Lotul turdenilor cuprinde 18 jucători, urmând ca alți doi să li se alăture pe parcurs.

Dintre jucătorii care au făcut deplasarea, noutățile ar fi Lefevre (un fundaș central canadian de 20 de ani ce a jucat pentru Vancouver), Cristian Simion (un alt fundaș de 23 de ani de la Rapid Chișinău care a mai trecut în cariera lui pe la Inter Gaz București și Rapid) și Radu Alexandru (un mijlocas central de 31 de ani care vine din liga a treia, dar care a mai jucat pentru Prefab Modelu și Minerul Lupeni).

Din lotul turdenilor lipsește fundașul Aurel Timar care, din câte se pare, nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru a semna cu noua echipă.

„Vreau să văd jucătorii noi, trebuie să se cunoască între ei, să vedem dacă ne putem descurca cu ei; vrem să facem o echipă solidă pentru Divizia C, dar să și creștem tineri.”
a declarat tehncianul George Ciorceri la plecare.

La Băile Felix, turdenii au până acum fixate trei jocuri de pregătire. Astfel, elevii lui Ciorceri vor întâlni mâine Luceafărul Oradea, sâmbătă echipa de liga a treia Bihorul Beiuș, pentru ca marți să întâlnească lidera ligii a IV-a din Bihor.

Lotul turdenilor de la Băile Felix:
Portari: Vâtcă (în tur la Unirea Florești), Stoica (Arieșul).
Fundași: Miheț (Mureșul Deva), Cocoară (Unirea Florești), Bilegan (Unirea Florești), Lefevre (Vancouver), Simion (Rapid Chișinău), Neacșu (CF Brăila), Mocian (Unirea Florești), Soporan (junior Arieșul), Pall (junior Arieșul).
Mijlocași: Dragu (Mureșul Deva), Costea (Coroana Brașov), Radu Alexandru (ex Prefab Modelu), Kelemen (Corvinul Hunedoara), C. Popa (junior Arieșul).
Atacanți: David (junior Arieșul), Cârstean (Voința Sibiu)

Sursa: scorfinal.ro

17 Feb. 2012, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă