FCM Turda nu s-a prezentat la jocul organizat pe propriul teren! Echipa va fi exclusă!

Mihai Andries 07 Apr. 2013, 02:38 Stiri
FCM Turda nu s-a prezentat la jocul organizat pe propriul teren!** Echipa va fi exclusă!

Veste tristă pentru fanii lui FCM Turda. Ceea ce se anticipa că se va întâmpla – retragerea clubului din campionat – s-a oficializat sâmbătă seara.

Consiliului Local Turda a decis ca FCM Turda să nu încaseze niciun ban din banii publici, preferând să vireze banii în conturile lui SESO Câmpia Turzii, care își dispută jocurile de pe teren propriu pe stadionul municipal din Turda. Decizie e surprinzătoare, mai ales că FCM e constituită în exclusivitate din jucători numai din Turda.

Turdenii au sâmbătă la a doua neprezentare, prima fiind în turul campionatului, tot cu FC Hunedoara, iar în situația creată federația va decide excluderea din competiție a celor de la FCM, care vor pierde cu 3 – 0 acest joc și celelalte care ar fi urmat să le mai joace.

Oficialii echipei turdene nu au de gând să continue activitatea în situația arătată mai sus, dar vor încerca să obțină în instanță din partea Consiliului Local ceea ce pe cale amiabilă nu au reușit.  

Trist este faptul că vineri toată lumea a tăcut chitic, fără să spună ceva pentru a nu-i mai pune pe drumuri pe cei de la FC Hunedoara.  La acest joc toată lumea implicată a fost prezentă: arbitri, observatori, echipa adversă, salvarea, pompierii, jandarmii, firma de pază și protecție, mai puțin echipa gazdă. În această situație brigada de arbitri a așteptat 15 minute după ora oficială de start a jocului, conform regulamentului de organizare a activității fotbalistice, apoi a pus capăt unui joc care nu a început.

Articol scris de Liviu TRAIAN

Mihai Andries 07 Apr. 2013, 02:38 Stiri
Pe aceeași temă