Un nou egal pentru Breaza

26 Jul. 2009, 13:17 Pregătiri, amicale
Un nou egal pentru Breaza

 

Meciul cu Mioveni a fost al  doilea meci de pregatire in compania colegei de esalon. Prima oară fotbalistii din Mioveni au câștigat, la limita, cu scorul de 2-1, la capatul unei dispute destul de echilibrate.

 

De aceasta data, la finalul perioadei centralizate de pregatire, cele doua combatante si-au dat, din nou, intalnire (meciul fiind gazduit de acelasi stadion). Ambii tehnicieni au considerat ca un nou test ar fi suficient de util pentru elevii lor. Ei bine, cei doi antrenori nu s-au inselat deloc, pentru ca meciul de ieri a fost extrem de antrenant si echilibrat, jucatorii celor doua echipe angajandu-se foarte serios la efort.

 

Daca in primul mitan fazele de poarta au cam lipsit, dupa pauza jocul a capatat in spectaculozitate, atat gazdele, dar si oaspetii irosind bune oportunitati de a marca, dar de fiecare data cei doi portari au intervenit salutar. Prahovenii au avut si multa nesansa la sutul lui David, la mijlocul reprizei secunde, cand mingea sutata de el a nimerit bara!

În acest meci Stancioiu nu i-a putut utiliza pe Oghinciuc, Apostol, Cursaru si Dascalu, toti fiind usor accidentati.
 

Fotbalistii de la Breaza au primit liber pana luni la orele 17.00, cand urmeaza sa fie prezenti la antrenamentul echipei. De altfel joi, de aceasta data pe stadionul din Breaza, ei vor sustine un nou meci amical cu CS Ovidiu – Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", un joc in care se va lucra, in special, la capitolul relatiilor tehnico-tactice.

 

TRICOLORUL: Sava – Samson, Forika, Ghidia, Rata – B. Marinescu, Cata, Liuba, Puia – Visan, Vasilescu. Au mai evoluat: Stavarache – David, Petcu, Olteanu, G. Ghita, Negotei, Ciorchina, Nutescu.

Antrenor: Florin Stancioiu.

DACIA: Popescu – Mosteanu, Olteanu, V. Stoica, Baicu – Cosereanu, Vladu, Nauiu, Sandulescu – Vintila, Badea. Au mai jucat: Ilie – Rosu, Cojocaru, Ayza, Yartei si Huzumeanu. Antrenor: Iordan Eftimie.

Au arbitrat: Razvan Ioana – Stefan Calarasu si Dragos Pantilie (toti, din Campina).

 

Sursa: tricolorul-breaza.wgz.ro

26 Jul. 2009, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă