Un mijlocaș sârb i-a adus victoria Metalului în amicalul cu CS Ineu

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 15:45 Pregătiri, amicale
Un mijlocaș sârb** i-a adus victoria Metalului în amicalul cu CS Ineu

Reunită de luni, echipa Metalul Reșița a desfășurat la doar două zile distanță primul amical din această perioadă de iarnă. Rosso-nerii au primit pe terenul sintetic din Valea Domanului vizita formației din Liga a 3-a CS Ineu, pe care au învins-o la limită, scor 1-0.

Golul decisiv din amicalul cu cea de-a zecea clasată din Seria a IV-a a fost reușit în minutul 77 de mijlocașul central Zoran Kopre, unul dintre cei doi jucători sârbi care au venit în probe la Metalul Reșița. Celălalt sârb este portarul Ivan Knezevic.

„Mă bucur pentru rezultatul cu CS Ineu. Am început cu dreptul. Băieții s-au conformat tactic, pentru că această perioadă este una de încărcare. Ne este foarte greu, dar ne punem ușor-ușor la punct. Ne-am mai întărit echipa cu câțiva jucători veniți din țară, sper ca meciurile următoare să arătăm o altă față. Nu vreau să fac aprecieri asupra unui singur jucător, îi felicit pe toți. Sper să se strângă în jurul vârfurilor și să tragem toți și să fim un tot unitar până la începutul campionatului. Unii dintre jucătorii anunțați din străinătate au venit deja, alții sunt în pregătire, dar nu știu dacă vor rămâne. Să vedem ce calități au, să vedem ce dovedesc. Astăzi n-am putut să-i folosesc decât câteva minute, pentru că ei au venit de pe drum și mai durează până se adaptează cu echipa. Momentan sunt doi jucători din Serbia”, a spus, citat de Express de Banat, antrenorul Carol Gurgu.

Următorul amical al Metalului va avea loc miercuri, de la ora 14:00, tot pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu echipa de Liga a IV-a Caraș-Severin Minerul Anina.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 15:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă