Un fundaș francez trecut pe la Le Mans și Auxerre, în lotul Forestei

Marius ANGHEL 30 Jan. 2018, 16:37 Pregătiri, amicale
Un fundaș francez trecut pe la Le Mans și Auxerre,** în lotul Forestei

La plecarea în cantonamentul de la Poiana Negri, în lotul Forestei nu s-au regăsit mai mulți jucători de bază din turul campionatului. Oficialii grupării sucevene par să dea credit în continuare jucătorilor străini, strategie care a început să fie pusă în practică încă de la startul sezonului, când s-au schimbat și conducătorii.

Ultimul jucător sosit sub comanda lui Florentin Petre este Moussa Konate, un fundaș central francez de 1.90 metri. În vârstă de 23 de ani, Konate a fost format în Hexagon de gruparea Le Mans, mai având CV formații precum Auxerre (Franța) și Carev Dvor (Macedonia, Liga 1). La cluburile din Franța a evoluat însă pentru echipele secunde. Ultima dată a fost la bulgarii de ligă a doua FK Oborishte.

Moussa Konate este al cincilea fotbalist străin care s-a alăturat lotului Forestei în această iarnă.

De departe cel mai titrat dintre ei este atacantul francez Loic Kharoubi, un fotbalist cu o carte de vizită impresionantă. În vârstă de 25 de ani, Kharoubi are în portofoliu formații cunoscute precum Valenciennes și Dunkerque din Franța, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro și Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi și intenționează să-și relanseze cariera în România.

Sub comanda lui Florentin Petre se mai află bulgarul Ivan Georgiev Makriev, precum și moldovenii Mihai Negură, fundaș stânga, și Oleg Lupușor, mijlocaș central, ambii în vârstă de 23 de ani, de la Speranța Nisporeni.

Acești jucători urmează a fi verificați în cele patru meciuri test pe care gruparea suceveană le va susține în intersezon, după cum urmează: cu Sănătatea Darabani (6 februarie), Bucovina Rădăuți (9 februarie), Știința Miroslava (14 februarie) și Aerostar Bacău (17 februarie).

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 30 Jan. 2018, 16:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă