Un 4-0 sec, fără comentarii

02 Mar. 2012, 22:20 Pregătiri, amicale

După eșecul suferit săptămâna trecută pe un teren impracticabil din Brăila în fața echipei de liga a treia Conpet Cireșu (n.r. 1-2), FC Panciu a vrut să demonstreze că este mai bună și a aplicat o corecție serioasă grupării brăilene în testul de verificare disputat ieri pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău.

Păncenii s-au impus într-o manieră categorică, 4-0 (3-0), la capătul unui joc în care elevii antrenorilor Ionică Serea și Dănuț Bolocan au arătat poftă de joc. După ce R. Stan, I. Radu și Predoiu au trecut pe lângă gol, a venit și deschiderea scorului. Portarul Gabriel Lazăr a degajat lung, balonul a fost prelungit de I. Radu și Predoiu a marcat prima oară, după ce în prealabil l-a dribilat și pe portar (17). Asaltul păncenilor a continuat și după trei minute, echipa dintre vii și-a dublat avantajul. I. Radu l-a servit din nou pe Predoiu și acesta a finalizat simplu pentru 2-0 (20).

Scorul pauzei a fost stabilit de Paul Cioran, acesta transformând simplu o lovitură de pedeapsă obținută de I. Radu (40). Cu două minute înainte de finalul partidei, Alex Panaite a închis tabela cu un șut din interiorul careului.

„A fost primul meci al nostru pe un teren bun și asta s-a văzut în rezultatul final. Jucătorii au avut o evoluție excelentă, mai ales în prima repriză”, a spus după meci președintele echipei păncene, Mihai Popescu.

FC Panciu a evoluat în testul de verificare de ieri cu: Gabriel Lazăr – Voinea (60 Alex. Panaite), Gurguiatu, Ov. Radu (46 Bîra), Cl. Mihai (46 Fl. Beșa) – B. Stoian (46 C. Corbea), R. Stan, Duțu (46 G. Stoian), Căt. Tudor (46 Gălățeanu) – I. Radu, Predoiu (26 P. Cioran). Vinerea viitoare, FC Panciu va juca pe același teren din Buzău împotriva unei alte formații de liga de treia, Chimia Brazi. Ieri, formația din Prahova s-a impus cu 1-0 în fața echipei Gloria Buzău.

Articol de George DUMITRU

02 Mar. 2012, 22:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă