Young Stars Panciu a câștigat faza județeană a Cupei României

Liga2.ro 17 Jun. 2014, 13:00 Faza județeană
Young Stars Panciu a câștigat faza județeană a Cupei României

Formația de fotbal Young Stars Panciu a câștigat finala județeană a Cupei României, după ce s-a impus în ultimul act al competiției KO, 2-1 în fața grupării Euromania Dumbrăveni, joc care s-a disputat pe stadionul din Dumbrăveni. Partida a început abrupt pentru Euromania care s-a lăsat descoperită în apărare și, în minutul 2, Golea a sprintat pe dreapta de unde a centrat foarte bine pentru Covaci a cărui lovitură de cap a trimis mingea jos lângă bara porții lui Sava și a fost 1-0!

Oaspeții au jucat în continuare cu apărarea aproape de centrul terenului, au pus presiune în jumătatea gazdelor a căror apărare, nesprijinită decât firaj de mijloc, s-a clătinat de câteva ori și, în minutul 28, inevitabilul s-a produs. O nouă minge făcută cadou de jucătorii Euromaniei a ajuns la Bodoc, valorosul vârf de atac n-a iertat, și Young Star s-a desprins la 0-2, scor în consens cu ceea ce se întâmpla pe teren. Din acel moment, jucătorii din Dumbrăveni au împins jocul spre poarta adversarilor, Mihăescu – cel mai bun om al gazdelor, a făcut încă una dintre cursele sale periculoase pe dreapta, a centrat și Ionuț Tâlvăr a trimis din apropiere în poarta lui Burdujel: 1-2, în minutul 38!

Până la pauză, Euromania a dominat categoric, Young Star a contratacat, dar nu s-a mai întâmplat nimic deosebit ca scor. Au fost, totuși o fază din care gazdele au trimis mingea în poarta adversarilor, însă arbitrii au anulat golul pentru un fault al lui Lechea asupra portarului, dar vârful de la Dumbrăveni a negat faultul. De partea cealaltă, oficialii de la Panciu au solicitat henț în careul Euromaniei la o minge șutată din apropiere în mâna unui fotbalist al Euromaniei.

Repriza a doua a adus în teren o echipă a gazdelor mai legată și, parcă, mai ofensivă, care și-a creat câteva mari situații de gol, în două dintre acestea, Mihăescu, ajuns în față doar cu Burdujel, nereușind să tragă la poartă din poziții foarte bune. YS Panciu a avut de două ori posibilitatea să-și majoreze avansul, însă jucătorii săi au trimis peste poartă din situații din care nu se prea ratează. Cele două finaliste au fost premiate cu diplome, medalii, plachete și echipament sportiv de Dan Dumitru, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea. „Mulțumim primarului Iulian Nica pentru că este alături de noi și sprijină activitatea fotbalistică din Panciu”, a spus directorul sportiv al YS Panciu, Raul Cioran.

Euromania: Bogdan Sava – Bratu, Mihăilă, Vlad Negoiță, Busuioc – Panaitescu, Tîlvăr, Tomșa – Temelie, Lechea. Mihăescu. Au mai jucat Preda și Tîrcă.
Young Star: Burdujel – Ciornei, Parlac, Beșa, Manea – Golea, Ciobotaru, Voinea, Bogdan Stoian – Bodoc, Covaci. Arbitri: Alin Șonțu, Dorinel Meiroșu și Ionuț Paraschiv. Observatorul partidei a fost Petrache Gurguiatu.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Liga2.ro 17 Jun. 2014, 13:00 Faza județeană
Pe aceeași temă