Umilință și în amical pentru Șoimii. Pâncotanii au fost surclasați de puștii de 16 ai UTA-ei

Marius ANGHEL 16 Aug. 2016, 19:15 Pregătiri, amicale
Umilință și în amical pentru Șoimii.** Pâncotanii au fost surclasați de puștii de 16 ai UTA-ei

Și la această oră, Șoimii Pâncota se bazează în continuare pe juniorii republicani în liga secundă, copii de 17, 18 ani, plus „veteranii” Farcaș și Dan. Acesta din urmă nu a evoluat din cauza unei accidentări în testul programat în această dimineață pe „Motorul II” în fața UTA-ei Under 17, formată exclusiv din fotbaliști născuți în anul 2000 și mai tineri.

Scorul, 5-0 pentru „alb-roșii” adaugă o nouă pagină umilitoare la povestea tinerilor pâncotani în Liga a 2-a. Pe lângă faptul că nu sunt pregătiți fizic și nici tehnico tactic la un anumit nivel, „alb-negrii” sunt și dărâmați psihic și asta pentru că nimeni din conducere nu discută cu ei și sunt trimiși la luptă cu mâinile goale. La amicalul din această dimineață nici nu s-au adunat de o echipă, motiv pentru care utistul Stan a schimbat, iar în repriza a doua s-a jucat doar 30 de minute.

Gruiescu (4) și Deta au fost autorii golurilor pentru UTA Under 17, care, astfel, și-a refăcut la rândul ei moralul după ce formația Centrului de Excelență de la Deva, selecționată de ex. utistul, Dan Supar, s-a impus cu 6-1 sâmbătă, la Arad, într-un alt test.

Formații:

UTA Under 17: Zamfir (25 Creța, 50 Debre) – Petcuț, Deliman, Onuțan, Frai – Covaci, Sabău, Țuța, Deta – N. Faur Gruiescu. Au mai jucat: Iovanivici, Toda, Coste, Darius Ștefan, Șiclovan.

Pâncota: Pașca – Jurău, Ștrengar, Țugulescu, Morschl – Bogdan, Stan, Dihel, Farcaș – Ursoi, D. Lung.

Mâine, „alb-roșii” au un meci de verificare ceva mai elocvent, revanșa cu LPS Oradea, în timp ce „alb-negrii” au programat și ei un antrenament cu preparatorul fizic, Călin Petrică.

Bogoșel și Pectuț, din nou împreună

De câteva zile bune, Costel Bogoșel e ajutat la „cârma” UTA-ei Under 17 de Mihai Petcuț, fost tehnician al celor de la Aqua Vest. De altfel, cei doi au mai făcut pereche pe banca unei echipe în urmă cu 6 ani, la ACU Arad în Liga a 2-a și au sarcina de a-i ține pe linia de plutire pe juniorii utiști în campionatul Elite, dar, probabil, să dea jucători și în Liga a 4-a, la UTA III. „Precedenta colaborare cu Mihai a fost foarte bună și nu văd de ce ar fi acujm altfel. Sigur, o echipă de copii e diferită de una de seniori, dar, până la urmă, fotbalul e fotbval și munca e muncă”, a menționat Bogoșel.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 16 Aug. 2016, 19:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă