Ultimul amical, prima înfrângere pentru Aerostar! Echipa lui Florin Bratu, învinsă de fosta rivală în lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 19:25 Pregătiri, amicale
Ultimul amical, prima înfrângere pentru Aerostar!** Echipa lui Florin Bratu, învinsă de fosta rivală în lupta pentru promovare

Aerostar Bacău și-a încheiat seria meciurilor amicale din această iarnă cu o înfrângere, singura înregistrată în cele cinci jocuri de pregătire. Vinerea trecută, echipa antrenată de Florin Bratu a cedat cu 0-2 în deplasarea de la Miercurea Ciuc, în fața fostei adversare în lupta pentru promovare din sezonul trecut al Ligii 3, FK Csikszereda.

Echipa din Harghita a marcat câte un gol pe final de fiecare repriză și s-a impus cu 2-0. Slobodan Lalic a deschis scorul în minutul 38, după ce a executat o lovitură liberă, iar Laszlo Hodgyai a stabilit rezultatul amicalului în minutul 80, cu un șut la colțul lung. În partea secundă a jocului, roș-negrii calificați în sferturile de finale ale Cupei României au dominat întâlnirea și și-au creat mai multe ocazii decât divizionara secundă din Bacău.

Csikszereda: Zsombor Papp – Richard Aszalos, Attila Csuros, Slobodan Lalic, Milan Nemes, Soma Casiadi-Bako, Szilard Veres, Nikola Pantovic, Adrian Majzik, Antal Barna, Bajko Barna. Au mai jucat: Szilard Magyari, Eder Gonzales, Kristof Pal, Laszlo Hodgyai, Istvan Berde, Norbert Papp, Zsolt Nagy și Otto Csegoldi.

Aerostar: Udeanu – B. Ardei, A. Mutu, Al. Ichim, Carabela – H. Ilie, Tăbăcariu, I. Chirilă, D. Drugă – Vraciu, Al. Pop. În partea secundă, Florin Bratu a utilizat toți jucătorii din lot, cu excepția lui Alin Gojnea (accidentat) și a puștilor Tilibașa și C. Ardei.

În celelalte amicale disputate în această iarnă, Aerostar a înregistrat trei victorii (2-1 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț, 4-2 cu Foresta Suceava, 1-0 cu Bucovina Rădăuți) și un egal (2-2 cu Unirea Slobozia).

Vineri, de la ora 14:00, Aerostar joacă în deschiderea primei etapei din 2019 a Ligii 2, la Târgoviște, cu Chindia.

Marius ANGHEL 18 Feb. 2019, 19:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă