Ultimele două achiziții ale băimărenilor au debutat în testul cu CSM Sighetu Marmației. FCM scoate la vânzare abonamentele pentru Liga 2

Marius ANGHEL 19 Aug. 2015, 15:16 Pregătiri, amicale
Ultimele două achiziții ale băimărenilor au debutat în testul cu CSM Sighetu Marmației.** FCM scoate la vânzare abonamentele pentru Liga 2

După remiza, 2-2 cu Luceafărul Oradea, de pe teren propriu, de sâmbătă, FCM Baia Mare a susținut marți după-masă un nou amical, tot pe stadionul „Viorel Mateianu”. De această dată, jucătorii antrenați de Dorin Toma s-au impus cu 3-1 în fața fostei adversare la promovare în sezonul trecut, CSM Sighetu Marmației. Golurile divizionarei secunde au fost reușite de Vasile Pop (5, 20) și Mihai Deac (29 – penalty), în timp ce pentru sigheteni a marcat Brumă (18). Toate golurile au fost date încă din prima repriză.

Pentru FCM a debutat în acest joc și noile achiziții, portarul Karoly Fila și atacantul Adrian Codin. Primul a fost legitimat ultima dată la Șoimii Pâncota, iar celălalt vine de la CSM Râmnicu Vâlcea. În acest test, din cauza problemelor medicale, băimărenii nu i-au putut utiliza pe Bratima, Lupu, Savin și M. Popa.

„A fost un meci foarte bun de pregătire, ne bucurăm că am înscris mai multe goluri, de această dată, păcat însă că am și primit un gol. Suntem pe drumul cel bun, cred eu, relațiile de joc merg din ce în ce mai bine și sperăm să o ținem tot așa. Despre adversarul din Cupa României nu știm, din păcate, absolut nimic, va fi un meci ca oricare altul însă, iar noi mergem la victorie”, a declarat, citat de eMaramureș, Ciprian Duruș.

„A fost un meci de pregătire bun, am pasat bine, iar acum așteptam meciul de marți din Cupă, pe care îl vom aborda cu încredere. Echipa din Rădăuți este un adversar bun, mai ales pentru liga în care joacă, pe care eu îi cunosc, având în vedere că de acolo am venit în Baia Mare. Orice meci în Cupă este dificil, mai ales că jucăm în deplasare, la o echipă despre care băieții nu știu prea multe, dar eu zic că ne vom descurca”, a spus, la rândul său, Paul Păcurar.

FCM Baia Mare: Bota (Fila 60) – Giurgiu (Duruș 70), Urs (F. Ilie 70), Potecu (Hodor 70), Gherman, M. Deac, Munteanu (Ignea 70), Ivănică (Păcurar 70), Codin (Balaure 55), V. Pop, Șter (Arnăutu 70). Antrenori: Dorin Toma și Cristian Bogdan.

CSM Sighetu Marmației: Ionescu – A. Novoselenszki, Pistol, Seidu, Pînțaru, Bedea, Roghină, Stephane Ferhaoui, O. Bucur, Taciuc, Brumă. În repriza a doua au evoluat: Began – Turda, Traore, C. Bucur, D. Filip, Fizeșan, Simion, Țîrlea, R. Novoselenszki, D. Pop, Richard. Antrenori: Michele Bon și Cosmin Marincean.

Până la meciul din turul IV al Cupei României, programat pentru marți, 25 august, de la ora 17:30, la Bucovina Rădăuți, FCM Baia Mare va mai disputa un meci amical, vineri, 21 august, în deplasare la ASF Comuna Recea, nou-promovată în Liga 3.

Span: „Abordăm cu încredere noul sezon”

FCM Baia Mare a bifat în această vară, după obținerea promovării în Liga 2, 10 transferuri. Florin Ilie, Arnăutu, Savin, Păcurar, Ignea, Balaure, Munteanu, Roșiianu, Fila și Codin au semnat cu trupa lui Dorin Toma.

„Din fericire sunt jucători care vor avea un aport extraordinar la echipă, dar acest lucru nu înseamnă că minimalizăm importanța pe care au avut-o jucătorii cu care am obținut promovarea în Liga a 2-a. Avem jucători de Liga 1, veniți la Baia Mare și avem și jucători de lot național. Tocmai de accea abordăm cu încredere noul sezon. Și pentru mine, și pentru staff, dar și pentru jucători este o noutate, astfel că așteptăm cu emoție începerea campionatului, mai ales că prima partidă va fi extrem de importantă, cu o echipă care a retrogradat din Liga 1 și mă refer la FC Brașov”, a declarat, citat de eMaramureș, Cristian Span, președintele clubului băimărean.

Au stabilit prețurile pentru abonamente și bilete

Altfel, conducerea clubului băimărean a anunțat că va pune în vânzare, începând de luni, 24 august, abonamente pentru sezonul competițional 2015-2016. Prețul acestora va fi de 100 lei pentru locurile din tribuna oficială, respectiv 50 lei pentru restul sectoarelor. Abonamentele vor fi valabile la toate partidele din Liga a 2-a și din Cupa României. Biletele pentru partidele din acest sezon vor costa 10 lei în tribuna oficial și 5 lei în celelalte sectoare.

„Fac un apel din tot sufletul către suporteri să vina la meci, pentru că avem o echipă de Liga a 2-a, avem un meci frumos, avem o echipă bună și vă garantez că nu ne vom face de rușine. Este important și pentru moralul băieților ca lumea să vină la stadion, dar este important și din punct de vedere administrativ. Mi-aș dori ca oamenii să înțeleagă că biletele și abonamentele pe care le-am pus în vânzare sunt un ajutor pe care suporterii pot să îl ofere acestei echipe”, a mai spus Span.

Marius ANGHEL 19 Aug. 2015, 15:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă