„U” Cluj, victorie convingătoare în primul amical din 2018. Greu și noua achiziție Ene au reușit „duble”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 15:34 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj a obținut o victorie la scor în primul amical din această perioadă de pregătire de iarnă. „Studenții” au trecut cu 7-0 de Sticla Arieșul Turda, liderul Liga a 4-a Cluj.

Hațiegan (19) și Manu (22), ultimul cu un șut în forță din banda stângă, au stabilit scorul primei reprize, una pe care jucătorii lui Adrian Falub au avut-o la discreție, potrivit fcuniversitateacluj.ro.

Pentru partea secundă a jocului, „U” a avut un prim „11” diferit pe teren. Pe lângă marcarea a cinci goluri, clujenii au rămas și fără Mihai Onicaș, sărbătoritul zilei fiind eliminat de arbitrul Horațiu Feșnic după o intrare dură la un adversar. În locul său a fost introdus antrenorul „secund” Marius Suller, având în vedere că jucătorii care au evoluat în prima repriză erau deja la vestiarele de la Cluj Arena.

Jocul din această repriză a curs la o singură poartă. Hordouan (64) a majorat diferența, iar până la final Greu (72, 87) și Ene (73, 82) și-au trecut în cont câte o „dublă”. Ultimul, aflat la debutul în tricoul alb-negru, a reușit să marcheze golul meciului, trimițând în plasă, cu călcâiul, pentru 6-0, înainte ca Greu să stabilească scorul final.

„U”, prima repriză: Dinu – Takacs, Abrudan, Andr. Cordoș, Manu – Saroși, Miholca – Hațiegan, Goga, Salcău – Lemnaru. A mai jucat: Văsălie
„U”, repriza secundă: Gorcea – Chiș, Onicaș, Telcean, Potcoavă – G. Florescu, Micaș – Hordouan, Greu, Oct. Ursu – Cr. Ene

Următorul amical al Universității este programat miercuri, de la ora 16:30, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, când o va întâlni pe Unirea Alba Iulia.

Foto: cjsport.ro

Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 15:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă