„U” Cluj sărbătorește Centenarul cu un lider al Europei. Ioan Ovidiu Sabău spune ce echipă vine pe Cluj Arena pentru un amical de lux

Universitatea Cluj celebrează în acest an 100 de ani de la înființare. Oficialii echipei ardelene caută un adversar important pentru un amical de lux, cu care să sărbătorească în vara acestui an. Cel mai probabil, acesta va fi PAOK Salonic, formația greacă pregătită de Răzvan Lucescu.

Ioan Ovidiu Sabău a purtat deja discuții în acest sens cu fiul lui Mircea Lucescu, iar negocierile sunt avansate. „Meciul se va juca probabil în luna iunie, cu un adversar pe care l-am ofertat deja. Domnul Lucescu este alături de noi și dânsul ne poate ajuta. Cel mai probabil vom juca cu PAOK. Se va mai discuta, dar sper să se rezolve”, a spus Sabău, la Digi 24 Cluj.

Formația din Salonic este lider în campionatul Greciei, cu opt puncte avans față de Olympiakos, locul secund. Ar fi al doilea amical de acest gen pentru clujeni, în ultimul deceniu. În 2011, Universitatea Cluj și-a inaugurat noul stadion tot în compania unei echipe pregătite de un român. Kuban Krasnodar, formație antrenată atunci de Dan Petrescu și Cristian Pojar a câștigat cu 4-0, la meci asistând 25.000 de spectatori.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă