„U” Cluj își conturează lotul, jocul scârțâie! „Lucrurile încep să prindă contur” transmite administratorul judiciar

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 19:02 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat miercuri la Jucu cu Unirea, echipă din Liga 3 care are ca obiectiv promovarea. Cea mai mare ratare a meciului i-a aparținut fundașului central Radu Crișan, care a trimis greșit din cinci metri, cu capul, în ultimele minute ale partidei.

În echipa Unirii a jucat și Laurențiu Rus, fostul jucător de la Dinamo și Astra Giurgiu, însă care nu e decis dacă va accepta oferta de a juca în Liga 3. stiridesport.ro scrie că fundașul dreapta care a făcut junioratul la „U” ar avea o ofertă de la Al Urooba, echipa din Emirate antrenată de Adi Falub, dar dacă aceasta nu se concretizează, Rus va juca până în iarnă la Jucu.

Pentru Universitatea a evoluat în prima repriză și Laurențiu Buș, mijlocaș care se va decide în această săptămână dacă va rămâne la Cluj să ajute la promovare. Semne bune vin și de la Lorant Kovacs și Andreas Calcan, care doresc să continue cu „U” în Liga 2. „Am avut câteva întâlniri productive în ultimele zile. Mă bucură foarte mult că Andreas Calcan și Lorant Kovacs își doresc să rămână aici, e o veste importantă, spun eu. Facem toate demersurile pentru a recupera creanțe din parea altor cluburi pentru a ne continua activitatea în limite normale. Situația financiară e cunoscută de toată lumea, însă sperăm ca lucrurile să se îmbunătățeacă”, a spus, miercuri, Marieta Anastasescu pentru site-ul oficial al clubului.

Marius Popescu a semnat un nou contract

Altfel, antrenorul principal Marius Popescu a semnat prelungirea angajamentului cu Universitatea. Site-ul oficial al clubului ardelean mai anunță că, tot în această săptămână, jucătorii care au terminat junioratul în această vară și-au pus și ei semnătura pe contractele de fotbaliști profesioniști.

„Lucrurile încep să prindă contur. Marius Popescu a semnat un nou contract, având în vedere că cel vechi expirase în această vară. El va fi ajutat, în continuare, de Zsolt Szilagyi. Sperăm foarte mult să-l avem alături de noi și pe Cristi Pojar. Ar fi un lucru foarte benefic dacă ar reveni lângă echipă”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al lui „U”.

„U”, prima repriză: Vaida – Molnar, Cândea, Cordoș, Hîmpea – Tarcea, Kerestes – Buteanu, Greu, L. Buș – C. Popescu.
„U”, repriza a doua: Niczuly – Dulap, Mutu, Crișan, Coc – Boboc, Kovacs – P. Popescu, Calcan, Ursu – M. Schieb
Antrenor: Marius Popescu.

Unirea Jucu: Horvath – Budăcan, R. Vulpe, I. Petrache, L. Turcu – P. Chiș, M. Kereki, G. Coți, L. Rus – Al. Pop, G. Luca
Antrenor: Gică Barbu.

Următorul amical pe care Universitatea Cluj îl are programat este cel cu FC Zalău, în deplasare, de la ora 10:00. Luni, „studenții” vor pleca într-un cantonament de zece zile în stațiunea montană Cheile Grădiștei.

Foto și video: stiridesport.ro

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 19:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă