„U” Cluj a înscris 12 goluri în al doilea amical din Italia. Gavra nu iartă nimic

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 14:22 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj a făcut instrucție și cu al doilea adversar întâlnit în cantonamentul din Italia, însă tot în fața unei echipe amatoare. După 8-0 cu SSD Sampierana, echipa lui Adrian Falub a trecut miercuri seară, la Lago di Acquapartita, cu 12-1 de Sansepolcro Calcio, tot un club din campionatul regional. Cristian Gavrac și-a trecut numele pe lista marcatorilor de cinci ori, în timp ce Andrei Cordoș, Carol Taub, Doru Dumitrescu, Marius Coman, Cristian Ene, Răzvan Greu și George Florescu au punctat fiecare câte o dată.

Scorul cu modesta Sansepolcro a fost deschis rapid de noul atacant al Universității, Cristian Gavra (8). Atacantul sosit în această vară de la Viitorul a fost pe fază și, la un șut al lui Ene respins de goalkeeeper-ul advers, a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Două minute mai târziu, a ieșit la rampă Andrei Cordoș, care a înscris cu capul la un corner bine executat de Dumitrescu. În minutul 14 era deja 3-0 pentru „U”. La servire, același Ene, care a pătruns în banda dreaptă și l-a găsit pe Taub, care a reluat din 12 metri direct în vinclu, din voleu, fără șanse pentru portarul italienilor.

Același Gavra (31) a făcut 4-0, cu un super-gol, un „trasor” de la 25 de metri sub transversală, iar în minutul 36, italienii au dat lovitura și au înscris în poarta clujenilor. Dumitrescu (38) a stabilit apoi, din centrarea lui Taub, scorul pauzei: 5-1.

Potrivit site-ului oficial al Universității Cluj, la două minute de la reluarea jocului, scorul a devenit 6-1 în urma unei combinații între Gavra și Coman, ultimul punctând din interiorul careului. Ene (49) și Greu (51), cu o „bombă” de la 22 de metri, au dus scorul la 8-1, iar din minutul 60 Gavra a punctat din nou. Același Gavra (71, 79) a semnat golurile cu numărul 10 și 11 ale „studenților”, în timp ce Florescu (85) a stabilit scorul final: 12-1.

Adrian Falub i-a folosit în acest amical pe: Dinu (Albuț 55) – Căpușă (Takacs 70), Andr. Cordoș (Abrudan 55), Kosnic – Greu (Micaș 70), Dumitrescu (Kofi 70), Giurgiu (G. Florescu 70), Taub (Manu 70) – Gavra, M. Coman (Hațiegan 70), Cr. Ene (Oct. Ursu 55).

Singurii integraliști au fost Kosnic și Gavra, în timp ce Goga și Hordouan, ușor accidentați, au fost menajați și nu au jucat deloc.

Astăzi, de la ora locală 17:00, Univeristatea Cluj joacă un nou amical, la Cesena, cu Romagna Centro, un alt adversar modest.

Foto: fb FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă