„U” Cluj a câștigat fără probleme și amicalul cu Unirea Alba Iulia. Cine a înscris pentru echipa plină de vedete a lui Falub

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 18:19 Pregătiri, amicale

„U” Cluj a câștigat și al doilea amical al iernii. După ce a trecut cu 7-0 de Sticla Arieșul Turda, echipa lui Adrian Falub a învins-o cu 3-1 și pe Unirea Alba Iulia, colega de serie aflată pe locul 6. Hațiegan, Salcău, Greu, respectiv Selagea, din penalty, au înscris golurile jocului test desfășurat miercuri seară pe terenul sintetic din Parcul „Babeș”.

„Studenții” lideri în Seria a 5-a a Ligii 3 și-au făcut ușor meciul cu Unirea în mai puțin de zece minute de la start. Hațiegan (5) a reluat simplu, din careul mic, după assist-ul lui Hordouan, iar Salcău (7) a majorat diferența cu un șut în forță, sub transversală. Scorul ar fi putut să ia proporții până la pauză, însă Lemnaru a fost ghinionistul de serviciu și a rămas 2-0, informează fcuniversitateacluj.ro.

Antrenorul Adrian Falub a rulat o nouă echipă în repriza a doua, în care s-a aprins și nocturna de pe terenul sintetic din Parcul „Babeș”. A treia reușită a clujenilor a purtat semnătura lui Greu (55), care s-a înălțat și a înscris cu o lovitură de cap, mingea lovind bara din stânga porții înainte să intre în plasă. Imediat, Petric a respins șutul lui Goga, scăpat singur cu portarul, în ceea ce a fost ultima ocazie importantă semnată de „U”.

Albaiulienii au înscris golul de onoare în ultimul minut, la singura lor acțiune mai închegată, prin Selagea, din penalty-ul obținut de juniorul Captiu.

„U” Cluj, prima repriză: Dinu – Chiș, Onicaș, Cordoș, Manu – Saroși, Miholca – Hordouan, Salcău, Hațiegan – Lemnaru. A mai jucat: Văsălie.
„U” Cluj, repriza secundă: Albuț – Takacs, Onicaș, Telcean, Chiș – G. Florescu, Micaș – Oct. Ursu, Greu, Goga – Cr. Ene. Au mai jucat: Salcău, Lemnaru.

Unirea, prima repriză: Ct. Suciu – Boboia, Man, Scrob, Al. Giurgiu – I. Grozav, De Marco – Lăsconi, Schiau, Davidaș – A. David.
Unirea, repriza secundă: Petric – S. Fulea, N. Rus, Onacă, Matei – Goguța, Selagea – F. Morar, Captiu, B. Ștef – S. Iacșa. Au mai jucat: M. Oprea, Cr. Păcurar.

Sâmbătă, la ora 12:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, Universitatea Cluj o va întâlni pe colega de serie Unirea Dej. De partea cealaltă, Unirea Alba Iulia joacă cu CIL Blaj pe 3 februarie, de la ora 11:00, pe „CIL”.

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 18:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă