„U” Cluj a ajuns la 28 de goluri marcate în trei meciuri amicale disputate în Italia. Următorul test e cel mai puternic din acest cantonament

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 14:27 Pregătiri, amicale

„U” Cluj nu coboară sub opt goluri marcate în meciurile amicale pe care le desfășoară în cantonamentul din Italia. Joi seară a trecut cu 8-1 de Romagna Centro, o echipă de la jumătatea clasamentului a Grupei D din Seriei D.

Trupa lui Adrian Falub a deschis scorul încă din minutul 18, atunci când Takacs l-a servit excelent pe Cristian Ene, iar atacantul împrumutat de la Viitorului, a înscris după o cursă solitară. Apoi a venit rândul lui Takacs sa ajungă la finalizare, în două rânduri (27, 29), și a stabilit scorul pauzei: 3-0.

Andrei Cordoș a dat startul golurilor în partea secundă, cu o lovitură de cap, însă italienii au redus din diferență trei minute mai târziu. Hațiegan (67, 75), din nou Ene (73) și Dumitrescu (80) au marcat din toate pozițiile și au stabilit scorul final: 8-1.

În acest test, Falub a început cu: Albuț – Kofi, Abrudan, Andr. Cordoș – Takacs, G. Florescu, Micaș, Manu – Oct. Ursu, Cr. Ene, Hațiegan. După pauză au mai intrat: Dur-Bozoanca – M. Coman, Căpușă, Kosnic, Greu, Taub, Dumitrescu și Giurgiu.

La acest amical, Universitatea a fost susținută din micuța tribună și de 10 fani.

Următorul test al „Șepcilor roșii” este și cel mai puternic din stagiul italian. Sâmbătă, de la ora 18:30, joacă împotriva Perugiei, echipă clasată pe locul 8 în sezonul precedent din Serie B!

Până acum, „U” a mai înregistrat următoarele rezultate împotriva unor adversari din campionatul regional italian: 8-0 cu SSD Sampierana și 12-1 cu Sansepolcro Calcio. În cele trei amicale desfășurate până acum în cantonament, clujenii au înscris 28 de goluri și au primit două.

Foto: fb FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă