Turda învinge la a 6-a încercare

24 Feb. 2012, 17:19 Pregătiri, amicale
Turda** învinge la a 6-a încercare

Noua echipă a Turzii a obținut prima victorie în ultimele șase meciuri de verificare. Turdenii au trecut cu 4-3, la pauză 1-2, de Sănătatea într-un amical jucat miercuri la Cluj, la întoarcerea din cantonamentul de la Băile Felix. Golurile au fost înscrise de David, R. Alexandru și Kelemen, de două ori, pentru „viruși” reușind hattrik-ul atacantul Gașpar.

Sănătatea: Todoran – Duțu, Sos, D. Pop, Cl. Rus – Albu, Hoca – Nicula, Ghiorma, S. Vădana – Gașpar. Au mai intrat: Cârlan, Crișan, C. Vădana, C. Suciu, B. Rus, R. Chende, Ceacă.

Turda: Paul Dumitru – Miheț, Simion, Lavere, Neacșu – R. Alexandru, Cocoară, Kelemen – Soporan, David, Dragu. Au mai intrat: Petcu – Costea, Pall, C. Popa, Barboloviciu, Mocian.

„În perioada următoare mai rămâne să ne cristalizăm primul 11. Sper să putem alinia cea mai bună echipă în prima etapă. CFR II e o echipă bună, organizată, dar care are și lacune. Ne avantajează mult și faptul că jucăm acest meci acasă, în Parcul Babeș, unde cunoaștem fiecare firicel de iarbă”, a declarat pentru scorfinal.ro antrenorul celor de la Sănătatea, Marius Semeniuc.

La turdeni au revenit portarul Paul Dumitru și mijlocașul Barboloviciu, ambii jucând în tur pentru Arieșul. Petcu este un portar de 17 ani de la Luceafărul Bălan testat în acest amical de stafful turdean, însă, din câte se pare nu va fi păstrat în lot. Cârstean și Vâtcă nu au evoluat din cauza accidentărilor.

Următorul amical pentru „viruși” va avea loc mâine, de la ora 14.00 cu CS Zlatna.

Sursa: scorfinal.ro

24 Feb. 2012, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă