Tulcenii de la Delta au uitat gustul victoriilor

15 Feb. 2009, 15:38 Pregătiri, amicale

Aflați  în cantonament în Bulgaria la Kavarna încă de la începutul săptămânii trecute, tulcenii de la Delta Tulcea au avut și trei meciuri cu echipe bulgărești între antrenamentele zilnice, ultimele două meciuri fiind pierdute cu același scor 2-1, după ce gazdele au condus de fiecare dată cu două goluri diferență.

 

După un prim meci câștigat cu 1-0 contra lu FC Chernomorets Balchik, echipă de liga a doua, a urmat cel cu FC Kaliakra. Învinsă în sezonul trecut la barajul de promovare în prima ligă, echipa din Kavarna a câștigat cu 2-1 contra Deltei Tulcea, golul de onoare al tulcenilor fiind înscris de Grigorov, căpitanul tulcenilor.

 

În ultimul meci din cantonament, pe un teren sintetic din complexul sportiv al clubului Kaliakra Kavarna, tulcenii au jucat contra liderului ligii a treia, Dobrudja Dobrici, în fața căreia au pierdut tot cu 2-1, golul tulcenilor fiind înscris din ofsaid de Borza pe final de meci.

 

După revenirea din cantonament, vineri tulcenii au jucat la Constanța cu Portul, rezultatul meciului fiind 1-1, tulcenii reușind egalarea cu un sfert de oră înainte de final.

 

În cele trei meciuri fără victorie, tulcenii au experimentat o echipă de start într-o formulă nouă, un 4-4-2 cu Pârvu în poartă, Petean, Grigorov, Macarie, Costea pe linia de fund, V. Crețu, Coconașu, Furdui, N. Crețu la mijloc și în atac Priescu și Șagău, însă mai mult ca sigur după aceste teste s-a văzut clar că Delta se simte mai bine în formula de joc 3-5-2 cu care antrenorul Constantin Gache a jucat meci de meci în tur.

 

Miercuri la Slobozia cu Unirea și sâmbătă cu Oțelul II Galați la Tulcea sunt testele săptămânii viitoare în care antrenorul Gache ar trebui să se decidă cu ce formulă va aborda returul.

 

articol scris de Irinel Călin
 

15 Feb. 2009, 15:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă