Chiar dacă se află în plin proces de primenire a lotului, Delta Dobrogea Tulcea a dat o replică peste așteptări celor de la Săgeata Năvodari, echipă cu obiectiv promovarea în Liga I, acolo de unde a retrogradat în vara acestui an.

Cu o serie de jucători noi aflați în teste la Tulcea, dar și cu o infirmerie plină de indisponibili pentru acest meci, printre care și fostul căpitan Florin Nițor sau Emil Nanu, Delta Dobrogea a jucat de la egal la egal tot meciul cu Săgeata Năvodari, fiecare dintre reprize fiind câștigată la limită de gazde.

Meciul s-a disputat vineri la amiază pe stadionul Flacăra din Năvodari pe o căldură insuportabilă care și-a pus amprenta asupra celor două echipe, jucătorii având pe tot parcursul meciului o viteză în minus.

Pentru tulceni a înscris în prima repriză Butoi dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Avram, „decarul” celor de la CFR Constanța în meciul de baraj.

Ocaziile la cele două porți nu au lipsit pe parcursul celor două reprize, mai ales la poarta gazdelor care au avut, potrivit antrenorului gazdelor, Cătălin Anghel, parte de un adversar care chiar a pus probleme.

Pentru Delta Dobrogea au evoluat din primul minut Olteanu – Judeanu, Lisandru, Ciurea, Filip – Coman, Vasile, Anghel, Amet – Negruț, Butoi, pe parcurs intrând și Avram, Libidov, Frățilă, Luca, Stamate, Cazacu, Boariu, Crăciun și Butucel. Următorul meci al tulcenilor este programat la sfârșitul acestei săptămâni, contra unei echipe de Liga a III-a, posibil viitoare adversară în serie, Conpet Cireșu.

Articol scris de Irinel CĂLIN