Unirea Slobozia și-a luat golgheter: Chelaru este noul atacant al echipei

Unirea Slobozia și-a luat golgheter:** Chelaru este noul atacant al echipei

Ultimele șase etape ale sezonului regulat se anunță de foc pentru echipa antrenată de Adi Mihalcea, care riscă să piardă play-off-ul. Aflată pe locul 7, cu 21 de puncte, la fel ca și echipa de deasupra, SC Bacău, dar și cu un punct în plus față de Brăila, Unirea Slobozia a decis să schimbe liniile și a renunțat în această iarnă la șapte jucători – Ivașcă, Marian Florea, Coconașu, Daniel Ene, Gohoreanu, Florentin Tudorache și Patrianca, ultimul împrumutat la Modelu.

L-au adus pe al doilea golgheter al seriei a doua din Liga 3

În aceste condiții, ialomițenii au adus întăriri pentru două din posturile unde au suferit cel mai tare în prima parte a campionatului. Conform ediției online a săptămânalului Independent, în avanposturi a fost adus golgheterul Deltei, Radu Chelaru, autor a nouă goluri în turul de campionat al Ligii 3. Chelaru a fost al doilea marcator al seriei a doua, la egalitate cu Arnăutu de la Juventus, dar în urma lui Alin Ilin de la Tunari, ajuns în această iarnă la clubul din Colentina.

Au rezolvat și problema fundașului stânga

O altă noutate în atacul Unirii este tânărul Viorel Stanciu (21 de ani), revenit la echipă după ce în ultimii ani a fost împrumutat la Rapid Fetești și Dunărea Călărași. În turul Ligii 3, acesta a marcat de patru ori pentru gruparea din Călărași și a atras atenția ialomițenilor, fiind rechemat la matcă.

Cel de-al treilea nou-venit din tabăra lui Mihalcea & co este fundașul Andrei Sava, pus pe liber de Axintele la începutul lui decembrie, împreună cu toți colegii săi de echipă. Sava (23 de ani) este fundaș stânga, un post cu probleme la Unirea, pe care a fost reprofilat de conjunctură în ultimele etape Stelian Stan, jucător de bandă dreapta în mod normal.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă