Tulcenii au învins Conpetul abia pe final

03 Aug. 2012, 14:24 Pregătiri, amicale
Tulcenii au învins Conpetul** abia pe final

Conpet a dat o replica onorabila, ieri dimineata, unei divizionare secunde cu pretentii – Delta Tulcea, pierzand cu 2-0, dupa doua goluri primite in ultimul sfert de ora. Aflati in cantonament la Snagov, tulcenii au venit la Strejnic cu o garnitura din care au facut parte mai multi jucatori de culoare, ce au fost testati de antrenorul Constantin Gache, la acest meci. Oaspetii au mai jucat un alt amical si cu o zi inainte, contra Sportului, in care au invins cu 4-0 pe fosta prim-divizionara.

Partida a fost una buna, cu nerv si nervi, Maria, de la Conpet, fiind eliminat, cu drept de inlocuire, in prima repriza, dar odata cu efectuarea schimbarilor superioritatea echipei de esalon secund s-a facut simtita.

Pentru Conpet, astazi este finalul perioadei centralizate de pregatire, saptamana viitoare urmand alte teste amicale cu FC Voluntari si « revansa » cu Chindia Targoviste.

Conpet Ploiesti – Delta Tulcea 0-2 (0-0)
Stadion: « Conpet » – Strejnic. Marcatori: R. Radu (78), Fopa (83)

Conpet: Bica- Maria (26 Ruptureanu), D. Badea ( 67 Ganju), Francu, Stanca (71 Ninca)-Stancescu, Fatai (78 Burloiu), Ilioiu (65 Tanu), Dobrinoiu (55 Olteanu:78 Botea) – A Stefan (50 R. Huza), D. Gheorghe. Antrenor Romeo Bunica

Delta: Stoicescu- Filip, Grigorov, Scarlat, Tene- Neagu, Postolnicu, Bassemel, Watching Hassan- R. Radu, E Nanu. Antrenor: Constantin Gache. Au mai jucat Olteanu- V. Cretu, Ad.Ionescu, Caju, D. Florea, Fopa, Dragu, Pantelie, Coconasu. Antrenor : Constantin Gache.

Au arbitrat: Ovidiu Oprea – Valentin Dumitru, Louis Oprescu

Articol scris de Marian DIMA

03 Aug. 2012, 14:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă