Trupa lui Roșu a fost învinsă acasă de CS Ștefănești

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:29 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău se află începând de miercuri, în cantonament la Poiana Pinului unde, timp de zece zile, jucătorii lui Marian Roșu vor avea parte de un regim spartan mai ales că îi așteaptă un retur de foc. Înainte de plecarea în stagiul de pregătire, buzoienii au disputat un nou meci de verificare de această dată acasă pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”.

Inițial, echipa din Crîng trebuia să joace cu Dinamo II, însă „cățelușii roșii” au anunțat marți seara că nu mai vin. Așa că s-a găsit o altă adversară și anume CS Ștefănești, aflată în cantonament la Ciuta (30 de kilometri de Buzău). Gloria a pierdut meciul cu 3-4 după ce la finalul primei reprize, scorul a fost egal (1-1). Începutul confruntării a aparținut gazdelor care puteau marca prin Roman (15) însă, acesta a executat slab un penalty permițându-i astfel portarului să respingă.

După numai trei minute, același jucător și-a spălat păcatul reușind deschiderea scorului cu un șut puternic din interiorul careului. Avantajul grupării buzoiene a fost însă imediat anulat de Damaschin (20) care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un fault. În repriza secundă, oaspeții au taxat greșelile adversarei înscriind încă de trei ori prin Cataramă (70), Marinescu (75) și Stancu (76) și astfel elevii lui Roșu se vedeau conduși cu 1-4.

Spre finalul partidei, Gloria Buzău a redus din handicap în urma golului reușit de Cucu (80) din penalty și Marinescu (86), acesta deviind mingea în propria poartă.

În această partidă, formația din Crîng a evoluat în următoarea formulă: Fenny – Fl. Alexandru, Andrițoiu, Ștefănescu, Zanfir, Roman, Rențea, M. Gheorghe, Burlacu, Lungoci, Chelaru. Pe parcursul jocului au mai intrat: Sîrbu, Chiriță, Cucu, Bobe, Jercălău, Păun, Niculescu, Percă, Manea, Basamac.

Ștefăneștiul a jucat în prima repriză cu: Al. Oprea – M. Tudor, Rațiu, Voineag, Marinescu – Dudiță, Slobozeanu, Voinea, Nechita – Fl. Anton, Damaschin. Au mai jucat Niczuly – Farmache, Ghinea, Stancu, Oșca – Ursache, Al. Ivan, Covaciu, Marinescu – Cataramă, Negoescu.

Gloria Buzău va susține următorul meci de verificare, sâmbătă când va întâlni pe terenul sintetic echipa de liga secundă, CF Brăila (ora 11.00).

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 16:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă