Trupa lui Ionel Ganea, victorioasă la scor de neprezentare cu Delta. Călărășenii testează un marocan

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 17:48 Pregătiri, amicale
Trupa lui Ionel Ganea, victorioasă la scor de neprezentare cu Delta.** Călărășenii testează un marocan
  • De la încheierea cantonamentului de la Ciuta, pe 22 iulie, și până acum, Dunărea Călărași a disputat două meciuri amicale. Pe ambele le-a câștigat la scor: 12-0 cu Unirea Dragalina și 3-0 cu Delta Dobrogea Tulcea.

 

Sâmbătă, 25 iulie, echipa antrenată de Ionel Ganea și-a învins la scor de neprezentare fostul adversar de la promovare din Liga 3, pe Delta Dobrogea Tulcea. Amicalul desfășurat pe stadionul „Ion Comșa” a fost decis de reușite lui Ștefan, Alexandru și Zaharia.

Primul a făcut-o Mircea Ștefan, în minutul 6, atunci când a reluat puternic, din prima, o minge la care Kanda a sărit peste și a pus pe picior greșit apărarea oaspete. Mai apoi, Valentin Alexandru (min. 61) l-a lobat de la peste 35 de metri pe portarul tulcean, ieșit mult dintre buturi, iar imediat după aceea, în minutul 68, centrarea lui I. Tudor a fost reluată direct în plasă, cu un vole spectaculos, de către Zaharia.

În acest amical, Dunărea a început în formula: Răduță – Tenea, Panait, Mardare, Mureșan – Kanda, Preoteasa, Muzac, Luca Saife Alemi – M. Ștefan, iar în a doua repriză au intrat Răduță (Șt. Păun) – Mihuț, Bumbac, Matei, Săveanu – S. Popescu, Chebac, V. Andrei, I. Tudor, Zaharia – V. Alexandru.

Un marocan în probe

În prima repriză a evoluat și un jucător marocan, Saifeddine Alami (22 ani), un mijlocaș adus la Călărași la dorința lui Ganea. Noua achiziție s-a născut în Spania, în Tarrega, iar ultima formatie pentru care a evoluat este din Germania și se numeste Waldh Mannheim. „Este un jucător foarte bun. Mi-a plăcut mult de el. Acum rămâne de văzut să vedem ce putem face pentru el. A venit la Călărași de două zile”, a declarat, pentru sportcalarasean.ro, Costică Ștefan, președintele Dunării.

Valentin Alexandru, patru goluri cu Unirea Dragalina

Înaintea acestui test de sâmbătă, miercurea trecută, pe 22 iulie, Dunărea s-a deplasat la Ciulnițe, acolo unde a învins cu 12-0 pe Unirea Dragalina. Golurile călărășenilor au fost reușite de Vali Alexandru (4), Luca (2), V. Andrei (2), Bumbac, Mihuț, M. Tudor și Zaharia.

În testul cu Unirea Dragalina Ionel Ganea i-a trimis în prima repriza pe: Răduță – Tenea, Botea, Mardare, Mureșan – Chebac, Preoteasa, Kanda, Luca, S. Popescu – V. Alexandru. În repriza secundă au jucat: Popa – Săveanu, Panait, Bumbac, Mihuț – Muzac, V. Petre, I. Tudor, M. Tudor, V. Andrei – Zaharia.

Următorul meci de verificare va avea loc sâmbătă, 1 august, la Clinceni cu FC Clinceni, fosta Academica Argeș Pitești.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă