Trei victorii fără gol primit pentru ASA Târgu Mureș!

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Trei victorii fără gol primit** pentru ASA Târgu Mureș!

ASA Târgu Mureș a câștigat cele trei partide amicale disputate în perioada cantonamentului pe care îl efectuează în aceste zile la Săcele, fără să primească vreun gol.

După cantonamentul axat pe pregătire fizică la Sovata, mureșenii au trecut la cele tehnico tactice, primele cu mingea, într-un mediu plăcut de la periferia municipiului Săcele. După patru zile de antrenamente intense, au venit și jocurile de verificare. Cele trei victorii au fost obținute în ordine: 3-0 cu AS Înfrățirea Hărman, din seria Brașov a Ligii a IV-a, tot 3-0 cu echipa covăsneană din Liga III FC Zagon și 2-0 cu Fortuna Câmpina, ocupanta locului II în seria VI din Liga a III-a.

Marcatorii și formația aliniată:

În partida cu echipa din Hărman, golurile echipei mureșene au fost marcate de Yanick Salem, în minutele 26 și 39 și Buhuși, în minutul 50. Echipa aliniată de antrenorul Edi Iordănescu a fost: Botoșer (”30 Viciu), Homei, Gugu, Vârtic, Anițoiu, Al. Dan, Onicaș, R. Miclea, Yanick Salem, A. Roman, Răzvan Stoica. În repriza a doua, au evoluat Viciu (”60 Caparco), Bold, Vârtic, Patriche, Szilagyi, Al. Dan, Rareș Stoica, Hanca, Alaverdashvili, Buhuși, Crețu. Nu au jucat Cioinac, Bumba și Petriș.

În meciul de la Zagon au punctat Claudiu Bumba (min. 11), George Alaverdashvili (min. 78) și Yannick Salem (min. 89).
Formația aliniată: Caparco – Homei, Gugu, Patriche, Szilagyi, Rareș Stoica, Cioinac, Hanca, Buhuși, Bumba, Crețu. Au mai intrat: Botoșer, Viciu, Bold, Vârtic, Anițoiu, Al. Dan, Onicaș, R. Miclea, Alaverdashvili, Roman, Răzvan Stoica și Yannick Salem.
Anghel Iordănescu își asistă fiul

Partida disputată sâmbătă la Câmpina a fost singura în care mureșenii au reușit să deschidă scorul doar în partea a doua. De această dată au înscris Alexandru Dan, în minutul 65, cu o lovitură de cap, la o lovitura liberă executată de Buhuși și Anițoiu, în minutul 87, cu un șut deviat ușor de un fundaș al prahovenilor.
Formula folosită în acest joc: Caparco- Homei, Gugu, Patriche, Szilagyi, Cioinac, Al. Dan, Hanca, Buhuși, Bumba, Crețu. În repriza secundă au mai intrat: Botoșer- R. Miclea, Alaverdashvili, Yannick Salem, Onicaș, Petriș, Anițoiu, Vârtic, Roman.

La partida de la Câmpina a asistat și fostul selecționer, Anghel Iordănescu, tatăl tehnicianului mureșenilor.

Următorul și ultimul joc, va avea loc marți 20 august, de la ora 18, în compania colegei de serie, Gloria Bistrița, retrogradată în această vară din Liga I.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă